Συλλυπητήριο μήνυμα Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

16 Οκτωβρίου 2024
12:55
Κανένα σχόλιο

 

Ο Εμπορικός κόσμος των Γρεβενών αποχαιρετά σήμερα την εκλεκτή συνάδελφο Γλυκερία Μησιοπούλου-Μπιρμπίλη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σκορπώντας θλίψη στους οικείους της, στην τοπική κοινωνία των Γρεβενών και στα μέλη του Συλλόγου μας.

Η Γλυκερία (Γλύκα) ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος, ευγενικός, χαμογελαστός και αγαπητός τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο όσο και στο καταναλωτικό κοινό των Γρεβενών. Δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών εκφράζουμε την θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους της για τον άδικο και απρόσμενο θάνατό της.

Καλό σου ταξίδι αγαπητή συνάδελφε.

Αιωνία σου η μνήμη.

                                                                             

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ                                      

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι