kozan.gr: Οι δηλώσεις των απερχόμενων θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Δ. Μακεδονίας – Σ. Γιαννακίδης πρώην Αντιπεριφερειάρχης Υγείας: «Το σύνθημα μας Ανατροπή- Δημιουργία είναι αλήθεια. Και αποδεικνύεται κάθε μέρα. Κάθε βράδυ στο μυαλό μου έχω την ανατροπή και τη δημιουργία. Αν θα μετάνιωνα για κάτι (Στη διάρκεια της θητείας μου), είναι ότι έδωσα την ψυχή μου και παραμέλησα την οικογένειά μου» (Βίντεο)

6 Σεπτεμβρίου 2017
16:29

Δηλώσεις έκαναν και οι πέντε απερχόμενοι Αντιπεριφερειάρχες, με τον κ. Σταύρο Γιαννακίδη να τονίζει: «Το σύνθημα μας Ανατροπή- Δημιουργία είναι αλήθεια. Και αποδεικνύεται κάθε μέρα. Κάθε βράδυ στο μυαλό μου έχω την ανατροπή και τη δημιουργία. Αν θα μετάνιωνα για κάτι (Στη διάρκεια της θητείας μου), είναι ότι έδωσα την ψυχή μου και παραμέλησα την οικογένεια μου».

Θανάσης Τέγος

Δείτε – ακούστε τις δηλώσεις των νέων Αντιπεριφερειαρχών…

5 σχόλια

  • Απο ευχαριστίες πάμε καλά

    Απολογισμό της δράσης τους δεν επρεπε να κανουν οι απερχόμενοι;;;

    Ειχαν δράση όμως ……

    Μαλλον ΟΧΙ…

    Μια παρουσία την εβδομαδα στο ΖΕΠ και μετα εξαφανισμένοι όλοι τους εκτος απο την κ Καρυπίδου που ηταν καθημερινα στο γραφειο της λογω της οικονομικής επιτροπής .

  • Έλα πάμε:
    ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ. Η ΦΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ,ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ 1883-1957.
    Ρούση δεν άρχισες καλά….

  • Θοδωρή έβγαλες τον Γιαννακίδη που σου έφερε 2000 ψήφους σου συμπαραστάθηκε τρία χρόνια σε όλα και έβαλες τον Ρούσση που σκαρφάλωσε με το ζόρι στο ψηφοδέλτιο….αχαριστία ή τίποτα άλλο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.