kozan.gr: Ο Θ. Καρυπίδης για την πώληση λιγνιτικών μονάδων: «Το πλαίσιο που έχει συμφωνηθεί είναι ότι δεν μπορεί να αποεπενδύσω μια δημόσια επιχείρηση που μπορεί και να την καταστρέψω και από την άλλη να συμμορφωθώ με το ευρωπαϊκό δίκαιο» (Βίντεο)

6 Σεπτεμβρίου 2017
17:09

Για την πώληση λιγνιτικών μονάδων μίλησε λίγο μετά την παρουσίαση των νέων αντιπεριφερειαρχών ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου τονίζοντας πως: «Το πλαίσιο που έχει συμφωνηθεί είναι ότι δεν μπορεί να αποεπενδύσω μια δημόσια επιχείρηση που μπορεί και να την καταστρέψω και από την άλλη να συμμορφωθώ με το ευρωπαϊκό δίκαιο».

Θανάσης Τέγος

6 σχόλια

  • ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .Η ΑΠΟΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ.ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΟΣ.

  • Που πήγαν οι παρολες δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε αλήθεια; που πηγε η δημοςια δεη, που πήγαν τα ξεσπά που δε θα πουληθούν;;; ποιον δουλευεισ; μα δεν άφησες τον Τσιρα σε τίποτε; σε όλα τον έμοιασες !!!

  • ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΚΗ ΑΣ ΞΑΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ”ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ” ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΝουδοΠασοκοι της ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ ΠΛΕΟΝ !!!!!!!!!!

    • Ρε μαγκάκι του ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΑ και ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;;; τότε γιατί ούρλιαζε προεκλογικά ο Ψευτοθόδωρος και ο φίλος του ο Αδαμίδης και τώρα σιώπησαν; Είπαμε σανός τέλος για τους πολίτες να τον τρώτε μόνοι σας εκεί στην Περιφέρεια παρέα με τον Πολιτιδη και την Νομαρχιακή.Ο Καρυπίδης ξεπούλησε τα πάντα για μια καρέκλα….να τη χαίρεται

  • Καλά κρασία.Το μνημόνιο Τσίπρα προβλέπει 6.5 δις απο αποκρατικοποιήσεις ως το καλοκαίρι ή το τέλος του 18.Ηδη είμαστε πίσω και ο Μοσκοβισί προχτές μας το θύμισε.Οπως και νά χει μένουν νά ρθουν 4 δίς ως το καλοκαίρι του 18.Τα υπόλοιπα είναι για να κοροιδέυουμε τους συμπολίτες μας. Υ.Γ. Δέν πειράζει αδέρφια που ερημώνει ο τόπος μας και η πατρίδα δεν θα παράγει δικιά της ενέργεια αρκέι που ήρθε η αριστερά στην εξουσία και κράτησε την ΕΡΤ ανοιχτή…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.