Γιώργος Πηλιανίδης, (Πρόεδρος κοινότητας Ποντοκώμης): “Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι δεν θα “πειράξει” κανείς το χωριό μας μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής και μέχρι να φύγουν οι πυλώνες υψηλής τάσης (συν 2 χρόνια ) στο νέο Οικισμό”

16 Οκτωβρίου 2024
17:47
Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό οικονομίας και οικονομικών κ. Παπαθαναση, με τον Περιφερειαρχη κ. Αμανατιδη,τον βουλευτή κ. Παπαδόπουλο και τον Διοικητή Τ.Δ.Α.Μ κ. Καλλίρη για θέματα που αφορούν την Κοινότητάς μας: Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι δεν θα πειράξει κανείς το χωριό μας μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής και μέχρι να φύγουν οι πυλώνες υψηλής τάσης (συν 2 χρόνια )στον Νέο Οικισμό. Επίσης, ζητήσαμε από τον Υπουργό να βρεθούν πόροι από το Τ.Δ.Α.Μ ή το πράσινο ταμείο για να ολοκληρωθούν τα έργα στον νέο οικισμό. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την υλοποίηση του αιτήματος μας.Τις επόμενες ημέρες οι δικηγόροι που εκπροσωπούν το χωριό και ήταν παρόντες στην σημερινή συνάντηση θα μας ενημερώσουν σχετικά με τις επόμενες ενέργειες μας.

2 σχόλια

  • Ο καλύτερος πρόεδρος του χωριού που υπήρξε μέχρι τώρα, ενδιαφέρεται για ότι αφορά το χωριό μας, είναι πάντα παρόν όπου χρειάζεται και βοηθάει όπου χρειάζεται μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Πηλιανιδη τον πρόεδρο μας.

  • Ε αφού το είπε ο υπουργός μήν ανησυχείται, έχει και την σύμφωνη γνώμη και του Αμανατίδη, είστε καλά ρε ακόμα πιστεύετε σε πολιτικούς; πολιτικοί και συνάδελφοι δεν ήταν μέχει προχθές; θα σας λύσουν το πρόβλημα οι βολευτές; καλά κρτασιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι