Σύλλογοι Γονέων Δημοτικών Σχολείων Koζάνης: “Η κατάσταση με την τηλεθέρμανση που αφήνει τα παιδιά μας χωρίς θέρμανση ενώ οι θερμοκρασίες προβλέπεται να πέσουν τις επόμενες μέρες, ειναι εικόνα από το μέλλον”

16 Οκτωβρίου 2024
17:52

Η κατάσταση με την τηλεθέρμανση που αφήνει τα παιδιά μας χωρίς θέρμανση ενώ οι θερμοκρασίες προβλέπεται να πέσουν τις επόμενες μέρες, ειναι εικόνα από το μέλλον.

Η λύση –  πακέτο που κατεληξαν για την τηλεθερμανση, προβλέπει αυξήσεις τουλάχιστον 35% σε πρώτη φάση.

Πέρα από τα νέα βάρη που καλούμαστε να πληρώσουμε σαν γονείς θα αυξηθεί και το κόστος θέρμανσης για τα σχολεια.

Η πιο επιθετική εισπρακτική πολιτική που δεσμεύεται να ακολουθήσει η ΔΕΥΑΚ θα έχει συνέπεια στα οικονομικά τόυ Δήμου.

Επειδή ο Δήμος μας ήταν ο πρώτος που εφάρμοσε τηλεκπαιδευση για καιρικές συνθήκες και πέρα από την πανδημία ανησυχουμε ότι όπως διαγράφεται η κατάσταση θα αξιοποιηθεί μπροστά στις οικονομικές  δυσκολιες του Δήμου να καλύψει τις ανάγκες των σχολείων σε θέρμανση.

Δεν θα τους περάσει!!

– Απαιτούμε χωρις καθυστέρηση Κυβερνηση- ΔΕΗ Α.Ε – Δήμοι- ΔΕΥΑΚ να λύσουν το πρόβλημα ώστε να μην μείνουν ούτε μέρα επιπλεον χωρίς θέρμανση τα σχολεία,χωρίς καμία αύξηση της τιμής.

-Έκτακτη επιχορήγηση από το κράτος προς τον Δήμο για την κάλυψη αναγκών θέρμανσης των σχολείων.

– Ούτε σκέψη για αξιοποίηση της τηλεκπαιδευσης. Θα μας βρουν μπροστά τους.Ακομα επουλωνουμε τα τραύματα της πανδημίας χωρίς καμία στήριξη από το κράτος.

Όλοι οι γονείς στην κινητοποιηση σωματείων και φορεων , την Τετάρτη 16 Οκτώβρη  στις 19:00 στη συνεδρίαση τόυ Δημοτικου Συμβουλιου.

ΔΣ Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

ΔΣ Συλλόγου Γονέων 17ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

ΔΣ Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης Νέας Χαραυγής

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι