kozan.gr: Γ. Ιωαννίδης & Κ. Κουρούς την “έπεσαν” στον Χ. Κουζιάκη κατηγορώντας τον, εμμέσως, πλην σαφώς, για υποκριτική στάση (Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2024
08:17

 

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης αντιπαράθεση σημειώθηκε κατά την τοποθέτηση του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη – Τόπος να Ζεις Χ. Κουζιάκη, όταν έκανε λόγο για αφαίμαξη πόρων από τις τοπικές κοινότητες από τα έσοδα των ανταποδοτικών του ειδικού τέλους ΑΠΕ καθώς μέρος αυτών, βάσει της συμφωνίας, θα πηγαίνουν, για κάποιο χρονικό διάστημα, για αποπληρωμή του χρέους της ΔΕΥΑ Κοζάνης. Αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση των παλαιών συντρόφων του, σημερινών Αντιδημάρχων, Γ. Ιωαννίδη & Κ. Κουρού, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι υποκριτικά εκφράζει το ενδιαφέρον του όταν ο ίδιος δεν ψήφισε κανένα έργο ΑΠΕ στα χωριά. Δείτε τι συνέβη:

 

 

10 σχόλια

  • Σαν τα κοκόρια μαλωνετε όλοι,ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον!!! Εμείς οι απλοί πολίτες τι ταίμε!!! Θέλουμε θέρμανση!!!! Ντροπή σε όλους!!!!! Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!!

  • Ρε τιτανοτεραστιοι φωστήρες. Το ότι, δεν ψήφισε κατασκευές ΑΠΕ του αναιρεί το δικαίωμα να εκφράζει άποψη για την αφαίμαξη πόρων απο αυτά τα εργα απο τις τοπ. κοιν.; Δηλ ορθός ο πρόεδρος ΔΕΥΑΚ μας είπε καλά θα κάνετε και θα πληρώσετε παραπάνω οι διαμένοντες Κοζάνης διότι οι κάτοικοι των τοπ. διαμ δεν έχουν τηλεθέρμανση και πληρώνουν περισσότερα με το πετρέλαιο;

  • o ιωαννίδης αντιδήμαρχος και επί ιωαννίδη δηλαδή έχοντας την εξουσία κατηγορεί τον κουζιάκη που ποτέ δεν ήταν αντιδήμαρχος!

    βέβαια όπως όλη η χώρα δεν κατηγορεί τους νδ πασοκ αλλά την ανταρσυα το μερα 25 και γενικά οποιονδήποτε άλλον!

  • Τι σχέση έχει αν ψήφισε για τις απε, με τα ανταποδοτικά τέλη…..Δηλαδή, αυτοί που ευθύνονται για το χάλι των φωτοβολταϊκών πήγαν να βγουν και από πάνω; Καλά έκανε ο Κουζιακης και τα είπε. Εμ, φόρτωσαν με φωτοβολταϊκά τα χωριά, εμ θα δίνουν την αποζημίωση στη ΔΕΗ

  • Τελικά τα μεγάλα έσοδα του δήμου θα προέρχονται από τις ΑΠΕ. Αν είναι σωστό η λάθος θα φανεί τα επόμενα χρόνια. Το να προσπαθεί ο Χάρης να εκμεταλλευτεί τα έσοδα των ΑΠΕ είναι πραγματικά αστείο!!! Αν ήταν αυτός διοίκηση προφανώς και δεν θα είχε αυτά τα έσοδα αφού θα τα καταψήφιζε!

  • Εδώ και καιρό ρωτάνε κάποιοι νέοι πρόεδροι για τα ανταποδοτικα και ο κουρου αποφεύγει να απαντήσει.. Μήνες.. Άρα κάτι γίνεται..

  • E και τι θέλετε να πει ο Κουζιάκης, ότι επειδή εγώ ήμουν κατά εσείς που συμφωνήσατε στην εγκατάσταση απε με ανταποδοτικά που δεν τα παίρνετε δεν πρέπει να τα διεκδικήσετε?

    έχετε πάρει διαζύγιο από τη λογική

    σαν κακοί μαθητές στο τελευταίο θρανίο είστε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι