Κενό πολιτικής στην Δυτική Μακεδονία (Με αφορμή το sow των τηλεθερμάνσεων…) (γράφει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος)

17 Οκτωβρίου 2024
09:36

Το θέμα που αφορά στις τηλεθερμάνσεις ανέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα τεράστια κενά που έχει το σύστημα Κοζάνη – Δυτική Μακεδονία σε ότι αφορά την πολιτική. Κενό – κενά που είναι διαχρονικά και καλύπτονταν πίσω από τους κομματικούς μανδύες που δυστυχώς μέχρι και σήμερα ορισμένοι τους χρησιμοποιούν απροκάλυπτα.

Στις κατεπείγουσες κατά άλλα συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που θα ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας που διανύουμε θα ακούσουμε πάρα πολλά. Εύκαιρα στην Ποντιακή και σφόδρα απολίτικα. Κοινώς είμαστε για γέλια και για κλάματα.

Το λεγόμενο πολιτικό μας προσωπικό δεν υφίσταται καν. Απουσιάζει δεικτικά. Δεν έχει ιδεολογική ταυτότητα, πολιτικό λεξιλόγιο, λέξεις, απόψεις και πάνω από όλα ανάστημα. Πολιτικό ανάστημα. Το έχω δηλώσει πάρα πολλές φορές. Οι αντιπροσωπεύσεις μας είναι διαχρονικά οι καλύτεροι τοποτηρητές των Αθηναϊκών συμφερόντων στην Περιφέρεια μας. Υπαλληλίσκοι των Α.Ε. που σήμερα αυτοαποκαλούνται κόμματα. Τα μη κόμματα δηλαδή.

Αυτό που ζούμε σήμερα και αφορά στις τηλεθερμάνσεις είναι μία τραγωδία. Τραγωδία που η γέννεση της είναι δημιούργημα της πολιτικής νομενκλατούρας που κυριάρχησε και κυριαρχεί με το δόγμα της ακεραιότητας του μη κόμματος Πανελλαδικά.

Εξάλλου είναι πολύ επίκαιρη η φράση του Στρατηγού Γιώργου Ντζιμάνη πριν μερικά χρόνια.

“Καληνύχτα Κοζάνη Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία”

 

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Δρέπανο, Οκτώβριος 24

15 σχόλια

  • Αφιερωμένο στους ανώνυμους ανόητους.
    όταν τους έδειχναν το Φεγγάρι αυτοί κοιτούσαν το δάχτυλο…

  • Ποιός μας διαβάζει; Αυτοί που συμφωνούν μαζί μας!.
    Ποιός διαβάζει τους “άλλους”; Αυτοί που συμφωνούν μαζί τους.
    Έτσι, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα.
    Λέμε ο καθένας αυτά που αρέσουν στους ομοίους μας και αρπαζόμαστε με όποιον δεν συμφωνεί ή μας επιτίθεται, από απέναντι.
    Έχει νόημα όλο αυτό;
    Διορθώνουμε κατά;
    Αλλάζουμε τη γνώμη οποιουδήποτε;
    Ή απλά δίνουμε την επιθυμητή επιχειρηματολογία σε άτομα που ούτως ή άλλως έχουν τις ίδιες ιδέες με εμάς;
    Δεν γίνεται δουλίτσα έτσι!
    Δεν διορθώνεται τίποτα!
    Με το να υιοθετούμε, να αναπαράγουμε ή να υποστηρίζουμε τις θέσεις του ενός και του άλλου, τους κάνουμε τσάμπα …μάγκες και νομίζουν ότι είμαστε μετρημένα κουκιά στο… σακούλι τους.
    Για να σταματήσει όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι, πρέπει εμείς οι ίδιοι να σταματήσουμε να επικοινωνούμε τις ανοησίες τους και να απαιτήσουμε μέτρα και έργα.
    Απ’ όλους!!!
    Εκδότης

  • …….η φράση του Στρατηγού Γιώργου Ντζιμάνη…..

    γνωστού γιά την ενεργό συμμετοχή του
    στη Συμφωνία των Πρεσπών ( προδοτική συμφωνία κατά τον
    Γιώργο Κασιμάτη Ομ. Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.)

    • η φράση του Στρατηγού Γιώργου Ντζιμάνη πριν μερικά χρόνια.
      “Καληνύχτα Κοζάνη Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία”

      πότε τόπε ; όταν υπέγραψε το κουλερόχαρτο των Πρεσπών; Πάντως εγώ κ. Θεόφιλε θυμήθηκα το ” όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα”

  • Είναι τόσο φτωχά τα αγγλικά του… αλλά και τα ελληνικά του περιορίζονται σε χαρακτηρισμούς του τύπου, “απολίτικο πολιτικό προσωπικό” μη έχοντας καμία διάθεση αυτοκριτικής και αυτογνωσίας, κουνάει το δάχτυλο σε ανθρώπους και κοινωνίες για τις πολιτικές επιλογές τους, αδυνατώντας να κοιτάξει στον καθρέφτη και να σκεφτεί για λίγο…

  • …δηλαδή, εμάς τους ανόητους ανώνυμους, μας δείχνει το φεγγάρι… με το κείμενο αυτό!!! ο Θεόφιλος. Δεν είμαστε, με τα …καλά μας.

  • Μπορεί να μη τα γραφει πολυ καλα,αλλα ο Θεοφιλος λεει αληθειες.Η αληθεια ομως οπως και να τη γραψεις ειναι μια και μοναδικη γιατι ειναι ΦΩΣ.Αυτο το φως προσπαθει παντα ο Θεοφιλος να μας δειξει μηπως και ξεφυγουμε απο το σκοταδι.Θα πω ομως στον κειμενογραφο πως το φως φτανει σε μας με ακτινες και οι ακτινες του απολιτικου πολιτικου τοπικου προσωπικου εχουν και ονομα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι