kozan.gr: Ερώτηση: Κατά τις διαπραγματεύσεις ακούστηκε από κάποιον παράγοντα του κέντρου ότι οι πολίτες της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας δεν θα είναι μια ζωή τα καλομαθημένα παιδιά της Ελλάδος, με βάση αυτά που πληρώνουμε για τη θέρμανση; – Τι απάντησε ο Δήμαρχος Eορδαιας Π. Πλακεντας (Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2024
12:02

Κατά τις διαπραγματεύσεις ακούστηκε από κάποιον παράγοντα του κέντρου ότι οι πολίτες της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας δεν θα είναι μια ζωή τα καλομαθημένα παιδιά της Ελλάδος, με βάση αυτά που πληρώνουμε για τη θέρμανση; – Τι απάντησε ο Δήμαρχος Eορδαιας Π. Πλακεντας.

 

12 σχόλια

  • Αφού αφαίμαξαν όλο το φυσικό μας πλούτο και μας κατέστρεψαν το περιβάλλον για να έχουν ρεύμα στο κολωνάκι, τώρα μας λένε και καλομαθημένους; Δεν έχουμε να κάνουμε απλά με άσχετους αλλά με επικίνδυνους!

  • Αυτός ο παράγοντας του κέντρου δεν έχει ονοματεπώνυμο ; Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να αναλαμβάνουν την ευθύνη όλων όσων πρεσβεύουν και οι πολίτες να αποφασίζουν ποιους θα στηρίξουν και ποιους όχι

  • Τι ωραια που στηνεται το σκηνικο!Κεντρικη κυβερνηση κατα των τοπικων αυτοδιοικητικων, που σαν αλλοι ηρωες του ’21 αψηφουν θεους και δαιμονες και φροντιζουν η Δ. Μακεδονια να ανασανει απο τον στενο κλοιο του κρατους των Αθηνων!Να συμφωνησουμε για το κρατος των Αθηνων αλλα ο Πλακεντας δεν εχει καμια ευθυνη για το οτι η ΔΕΤΗΠ χρωσταει 117 εκατομμυρια? Ο Μαλουτας επισης καμια ευθυνη? Θα χασουμε τα αυγα και τα πασχαλια με εσας. Που εαν η κυβερνηση δεν ειχε βγει να παρεμβει, τωρα θα χαμε μεινει με τις ξυλοσομπες! Και παρενεβει, και σας εκανε μαγκες αναλογικα με το ποσο που χρωστουσατε. Την ιδια ωρα που πλεον νομιμοποιηστε να αυξησετε τιμες γιατι οι κακοι απο κατω σας το λενε και οχι γιατι υπαρχουν τρυπες!Και προφανως κανενας ελεγχος γιατι δημιουργηθηκαν αυτα τα χρεη, καμια πολιτικη ευθυνη για το οτι αφεθηκαν ετσι τοσα χρονια, καμια συζητηση για το τι θα γινει, κανενας ελεγχος για το μισθολογικο κοστος των εν λογω οργανισμων. Την ιδια ωρα που ο Αμανατιδης εκανε διαπραγματευση για εσας, ενω ο Κοκαλιαρης διαβεβαιωνε οτι δεν συντρεχει κανενας λογος ανησυχιας για την τηλεθερμανση ενω κυριολεκτικα ημασταν ενα βημα πριν η ΔΕΗ κλεισει την κανουλα! Και εχεις προφανως απο την αλλη, αντιπεριφερειαρχες να γραφουνε εκθεσεις ιδεων. Θα κανετε κυριοι κατι περα απο διαχειριση των προβληματων?Θα καταθεσετε προτασεις για το τι θελετε να κανετε?Η μια ζωη η κακια Αθηνα και επιλυση προβληματων των προηγουμενων. Πλακεντας εχει δευτερη θητεια δημαρχος, Κοκαλιαρης και Αμανατιδης εχουν κλεισει εναν χρονο ως δημαρχος και περιφερειαρχης αντιστοιχα και δεν εχουμε ακουσει τιποτα σχετικα με το τι θελουν να κανουν! Στα 2 χρονια θα αρχισει να καλλιεργειται το αφηγημα οτι υπαρχουν καθυστερησεις ωστε στον τελευταιο χρονο να λενε οτι το δημοσιο αργει και γι αυτο δεν εχουν γινει τα εργα επειδη πρεπει να ωριμασουν, ζητωντας μας προφανως 2η θητεια! Ανατρεξτε σε δηλωσεις Μαλουτα για το πως χτιζεται το αφηγημα της επομενης θητειας καθως ολα τα εργα ειναι δικα του! Αντιο Δ. Μακεδονια!

  • Θα ζημιώσει τους πολίτες ολόκληρης της χώρας. Ένα μεγάλο τμήμα του χρέους και των 3 επιχειρήσεων, τουλάχιστον 43,3 εκατ. ευρώ, θα πληρώσουν όλοι οι φορολογούμενοι της χώρας, χωρίς να ευθύνονται καθόλου για τη δημιουργία του.
    Το εφάπαξ αυτό ποσό όμως είναι μικρό συγκριτικά με αυτό που θα πληρώνουν οι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας ολόκληρης της χώρας για τη λειτουργία του συγκεκριμένου συστήματος τηλεθέρμανσης για διάστημα 15 ετών. https://energypress.gr/news/tilethermansi-sti-dytiki-makedonia-tetragonismos-toy-kykloy-me-thymata-klima-kai-toys-polites

    • Θα ζημιωσει τους πολιτες….αληθεια;
      τα εκατομμύρια ευρω που χρωστανε τα κομματα ποιον ζημιωνουν;;

      Τοσες δεκαετίες που η περιοχη ρουφουσε την τεφρα και τη σκονη τι ανταποδοτικοτητα ελαβε;;;

      Κλεινεις τη Δεη κ την οποια Δεη, τι κανεις σαν κτατος για το χαμενο εισοδημα κ την περιοχη που ρημαζει;;;

      • Ε όχι και δεν έλαβε αναποδοτικοτητα ρε σύντροφε. Πέντε χιλιάρικα μισθούς, νυχτερινά και βάρδιες πλασματικά, εργολάβοι μικροί και μεγάλοι που έκαναν περιουσίες, τεταρτη πολη στην Ελλαδα ησουν στο κατά κεφαλήν εισόδημα ( και έκαιγες τζάμπα ρεύμα και τηλεθερμανση) κτλ κτλ. Μην είσαι αχάριστος σύντροφε…

    • Για πολλές δεκαετίες κανείς δεν ρωτούσε που παράγεται και πως το ρεύμα που κατανάλωναν σε όλη την χώρα όπως και τι κόστος και τι επιπτωσεις είχε η παραγωγή του ρεύματος στους ανθρώπους των περιοχών που τα ορυχεία μόλυναν εκπατριζαν σκότωναν με μόλυνση και ατυχήματα εργαζόμενους απλούς πολίτες που ανεπνεαν ότι βλαβερό μπορείς να φανταστείς με αντάλλαγμα ένα καλό μεροκάματο!!!!
      Σήμερα κανέναν πάλι δεν ενδιαφέρει ότι γίνεται ακριβως το ίδιο με τις ΑΠΕ !!!!!
      Τι???Οι ΑΠΕ είναι άγιες????Δεν κάνουν ζημιά πουθενά???Δεν άλλαξαν το τοπίο οι ΑΠΕ όπως τα ορυχεία που χάσκουν ανοιχτά σαν πληγες !!!!!Δεν καταστρέφονται καλλιεργήσιμες εκτάσεις και βοσκοτόπια???
      Οι νησιώτες ακούστηκε ότι δεν θέλουν ανεμογεννήτριες για να μην τους χαλάσουν το τοπίο!!!
      Άρα εμείς ΠΑΛΙ θα είμαστε η παντοτινή χαβούζα της “καθαρής” ενέργειας με όλες τις συνέπειες για την περιοχή …..
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΤΑ 43 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1543 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ!!!!!!

  • Ε αφού φταίει το κακό “κέντρο” ανώνυμα και αόριστα, εμείς τι να πούμε; Κακή Αθήνα και καλή Πτολεμαΐδα κι αυτοδιοίκηση…
    Εδώ μας κάνετε και έκπτωση Δήμαρχε και μας χρεώνετε λιγότερο απ’ ότι πριν από 25 χρόνια!
    Πόση κοροϊδία να αντέξουμε;

  • Που είναι οι βουλευτές του νομού μας?
    Γιατί δεν ήρθαν να τους ακούσουμε?
    Ισοπέδωση της περιοχής κανένα μα κανένα ανταποδοτικό έφυγαν οι νέοι ερήμωσαν τα πάντα!
    Που είναι ο εμπορικός σύλλογος,το εργατικό κέντρο δεν ακούσαμε φωνές!!!!!
    Κρίμα,,,, λοιπόν ακούστε!
    Άλλη κάνουν κουμάντο άλλη παίρνουν αποφάσεις εμείς όμως τους γλυφουμε για να κάνουμε μεταθέσεις στα παιδιά μας τους φαντάρους και για ένα οχταμηνο.
    Πόση ντροπή σε όλους μας!
    Λούστηκε τα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι