kozan.gr: Όλη η σημερινή συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Εορδαίας Π. Πλακεντά και του Προέδρου της ΔΕΤΗΠ Δ. Καρακασίδη για τα θέματα της τηλεθέρμανσης και τη συμφωνία πακέτο (Βίντεο 55′)

17 Οκτωβρίου 2024
12:11

Όλη η σημερινή συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Εορδαίας Π. Πλακεντά και του Προέδρου της ΔΕΤΗΠ Δ. Καρακασίδη για τα θέματα της τηλεθέρμανσης και τη συμφωνία πακέτο.

 

4 σχόλια

  • Δεν πειράζει Παναγιώτη έρχονται Χριστούγεννα, απόκριες διοργάνωσε πάλι πανηγύρια.. αφού για τα πανηγύρια είμαστε όλοι

  • Το τι αγάπη και ενδιαφέρον έχει η Αγία οικογένεια Μητσοτάκη στη δυτική Μακεδονία δεν λέγεται. Κάθε φορά που βγαίνει Μητσοτάκης πρωθυπουργός η Πτολεμαΐδα γεμίζει ανέργους και γυρίζει 30 χρόνια πίσω. Καλά που είναι και το kozan και μαθαίνουμε τουλάχιστον τι μας γίνεται, γιατί με τους κολλητούς “δημοσιογράφους” της Αγίας οικογένειας που έχουμε στην Πτολεμαΐδα, δεν θα παίρναμε χαμπάρι τίποτα.

  • Ανίκανοι δημόσιοι υπάλληλοι διοικούν την Πτολεμαϊδα τα τελευταία χρόνια. Έχετε αυτό που σας αξίζει. Και δυστυχώς ακόμη δεν είδατε τα χειρότερα. Καλώς να τα πάθετε γιατί είστε συνένοχοι όλοι εσείς που τους βγάζετε με 80%.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι