Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Η νυν Δημοτική Αρχή είναι αυτή που ξεκίνησε την εξυγίανση της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης, πετυχαίνοντας διαγραφή χρεών παρελθόντων ετών» – Ολόκληρη η εισήγηση του Δημάρχου Κοζάνης στο Δημοτικό Συμβούλιο (Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2024
17:15

 

Για τις διαπραγματεύσεις που έφεραν διαγραφή ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΥΑΚ ύψους 5,6 εκατομμυρίων ευρώ, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης στο χθεσινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, υπογραμμίζοντας σε όλους τους τόνους ότι η νυν Δημοτική Αρχή ήταν αυτή που είχε το πολιτικό σθένος να λάβει τις αναγκαίες εκείνες αποφάσεις που απαιτούνταν, οι οποίες έπρεπε να είχαν παρθεί εδώ και χρόνια, προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης.

Αφού επεσήμανε ότι μέσα σε μόλις δέκα μήνες θητείας της νέας διοίκησης του Δήμου, επιτεύχθηκαν συμφωνίες και διευθετήσεις που δεν έγιναν ποτέ στο παρελθόν, ο κ. Κοκκαλιάρης ενημέρωσε κατόπιν το Σώμα ότι μετά από συνεχείς συναντήσεις και επαφές, κατέστη τελικά εφικτή η μείωση των υπέρογκων αυξήσεων που αρχικά ζητούνταν.

«Δεν θα υπήρχε το σημερινό θέμα που συζητάμε σήμερα εάν αυτό είχε λυθεί, έστω και μερικώς, τα προηγούμενα έτη», υπογράμμισε στο τέλος ο Δήμαρχος Κοζάνης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι ενώπιον των πολιτών «όλοι μας κρινόμαστε από τις αποφάσεις μας».

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

5 σχόλια

  • Συντονιστειτε και προσπαθειστε να μην αναιρεί ο δήμαρχος τον Πρόεδρο γιατί ούτε το ποιες θα ήταν οι υπέρογκες αυξήσεις που ισχυριζεδθε ότι θα υπήρχαν, αφού δεν τόλμησε ο κ.δημαρψος να τις προσδιορίσει αναλυσει και αποδείξει,πυκνό σκοτάδι,ούτε τι και πόσο πάλαι είναι τα χρέη που διεγράφησαν αφού και εδώ μαυρο σκοτάδι
    Τα χρέη αυτά είναι ρύποι η παλαιά χρέη της επιχείρησης από την κατανάλωση

  • Τελικά Γιαννάκη όπως απέδειξες όποιος δήποτε μπορεί να γίνει δήμαρχος στην πόλη της Κοζάνης. Τι σημασία έχει αν είναι ΣΥΡΙΖΑ και πλαισιώνεται από νεοδημοκράτες ΠΑΣΟΚους και ακροδεξιούς. Αν έχει την ικανότητα να δώσει σε όλους κάποια θέση και χαρτζιλίκι τότε θα πετύχει το στόχο του και θα κουνάει το δάχτυλο σε όλο το δημοτικό συμβούλιο.

  • Ας είμαστε ειλικρινείς. Σε κάθε περίπτωση το λογαριασμό για τους χειρισμούς ετών θα τον πληρώσουν οι πολίτες.

  • Δήμαρχε πώς προέκυψαν οι οφειλές αυτές και από ποιόν; ποιοί ήταν οι οφειλέτες και ποιές ενέργεις έγιναν;

  • Τελικά διαγραφή ή είσπραξη οφειλών ; Αν έκαναν διαγραφη οφειλών πολιτών τους έκαναν δώρο , αν εισέπραξαν οφειλές έκαναν εξυγίανση , να συννενοούμαστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι