Συγνώμη και ευχαριστούμε για την κατανόηση από τον Διοικητή του Μποδοσάκειου σε σχέση με τη λειτουργία της παθολογικής κλινικής του ΓΝ Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» – Tι υποστηρίζει με αφορμή και την καταγγελία της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών

17 Οκτωβρίου 2024
17:22

Σχετικά με την ΣΗΜΕΡΙΝΗ λειτουργία της παθολογικής κλινικής του ΓΝ Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο».

Λόγω λήξης της σύμβασης του ενός από τους τρεις παθολόγους που υπηρετούν στο παθολογικό τμήμα εξαιτίας συνταξιοδότησης του και μέχρι ολοκλήρωσης της διαδικασίας της νέας επικουρικού ιατρού που θα υπηρετήσει στην κλινική αποφασίστηκε στο μεταίχμιο αυτό και για μια ημέρα η παθολογική κλινική να μην δεχτεί επιπλέον περιστατικά.

Τα επείγοντα (Τ.Ε.Π.) και οι υποειδικότητες της παθολογικής λειτουργούν κανονικά όπως Νεφρολογική και Καρδιολογική κλινική, όπου δέχονται κανονικά περιστατικά για νοσηλεία.

Οτιδήποτε περαιτέρω ακούγεται είναι ανυπόστατο και ψευδές.

 

Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών: Σε κλειστή εφημερία η Παθολογική κλινική του «Μποδοσάκειου» Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας – Εδώ και τώρα να δώσουν λύση το Υπουργείο Υγεία, η 3η ΥΠΕ και η διοίκηση του «Μποδοσάκειου» νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, να ανοίξει άμεσα η εφημερία και να δοθούν εξηγήσεις για ποιο λόγο φτάσαμε σε αυτό το σημείο

2 σχόλια

  • Κάποτε σε αυτή την χώρα θα πρέπει πριν αποχωρήσει ένας γιατρός από νοσοκομείο να προηγείται η πρόσληψη του αντικαταστάτη.
    Δεν πρέπει να μένει μια περιοχή με πληθυσμό 40.000 χωρίς παθολογική κλινική.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι