Η τοποθέτηση του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στην κοινοβουλευτική συνεδρίαση για το νέο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα

18 Οκτωβρίου 2024
11:49

 

  1. Το σχέδιο της μετάβασης χρειάζεται σταθερές. Δε μπορεί να αιωρείται ο χρόνος απόσυρσης της Πτολεμαΐδας V ανάμεσα στον εθνικό σχεδιασμό για το 2028 και στον σχεδιασμό της ΔΕΗ για το 2026
  2. Η οριστική αποσαφήνιση του χρόνου απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων από το σύστημα ηλεκτροπαραγωγής άπτεται και της λειτουργίας των τηλεθερμάνσεων, αφού είναι κρίσιμο στοιχείο για την ομαλή και βιώσιμη εκπλήρωση των όρων της συμφωνίας που αναμένεται να συνυπογραφεί ανάμεσα στο ΥΠΕΝ, τη ΔΕΗ και τους ΟΤΑ και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις της περιοχής.
  3. Είναι ώρα να υλοποιηθεί το σχέδιο για τη συμμετοχή των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας στα έργα ΑΠΕ που υλοποιεί η ΔΕΗ στις περιοχές σε απολιγνιτοποίηση, η οποία θα απομειώσει το ενεργειακό κόστος των ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται εδώ και θα μας καταστήσει μετόχους της πράσινης μετάβασης.

17 σχόλια

  • Μια χαρά τα λέει αλλά ποιος θα τα υλοποιήσει αυτά?????

    πρέπει να πιέσουν και οι άλλοι βουλευτές και περιφερειάρχης, δήμαρχοι κτλ κτλ. Εαν δε το κάνουν καθίστανται αυτόματα απλοί εντολοδόχοι…..

    • μάλλον για καλό το λες αν εννοείς ότι δεν είναι συστημικός εντολοδόχος.

      Οριακά ανοιγουν καμιά πόρτα γενικού γραμματέα στον Μιχάλη Παπαδόπουλο που είναι ο yes sir της ΝΔ εδώ τοπικά και αυτό χωρίς ώφελος για τον τόπο μας.

  • Δεν έχει καμία δυναμική πια ο Kωνσταντινίδης.Γι αυτό και στον 1ο ανασχηματισμό τον πέταξε έξω. Κάνει που και που καμιά ανάρτηση στο kozan για να μην τον ξεχάσουμε εντελώς. Και όταν είναι για κατάθεση στεφάνων στην πλατεία συναγωνίζεται με τον Μιχάλη (βλ. Τέμπη) ποιος θα κορδωθεί περισσότερο και ποιος θα στέκεται μισό βήμα πιο μπροστά! Τι να κάνουμε! Ας προσέχαμε όταν ψηφίζαμε.. Καληνύχτα Κοζάνη!

    • Μια χαρά δυναμική εχει, έξω βγήκε καθαρά για γεωγραφικούς λόγους . Απο τους λίγους σοβαρούς που περάσανε απο τον τόπο μας . Δε τίθεται καν θεμα σύγκρισης με τον Παπαδόπουλο. Ο Σταθης κάνει πολιτική για την πολιτική και τον άνθρωπο, δεν ειναι κομματάρχης ουτε κανει εκλογικές σκευωρίες ουτε ευαγγελίζεται «σιδηροδρομικές εγνατιες» που πανε άκλαυτες. Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη

  • Δίχως τέλος οι μεταναστευτικές ροές στη χώρα: Σκάφος με 96 άτομα ανοιχτά της Γαύδου – Συναγερμός στο Λιμενικό ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ

    τι λέει ο πιστός υπηρέτης του αχυράνθρωπου ; !

  • Κ. Κωνσταντινίδη λέτε ότι χρειάζεται εκείνο χρειάζεται το άλλο. Επί του πρακτέου τίποτα. Η πραγματικότητα δείχνει ότι βιώνουμε και υφιστάμεθα άλλα πράγματα καθημερινά και αυτά τα πράγματα είναι η ανυπαρξία σας, η ανεπάρκεια σας κι η έλλειψη σχεδίου. Λειτουργείτε και δημοσιολογείτε με το βλέποντας και κάνοντας κρυβόμενος πίσω από ασάφειες, γενικότητες και πομφόλυγές που δεν ερεθίζουν τους πολίτες θετικά αλλά τους εξοργίζουν.

  • Πάρε τον ένα …βάρα τον άλλον… απορώ ποιοι πάνε και ψηφίζουν τέτοια άτομα πλήρης ανικανότητα και ανυπαρξία… αλλά πότε δούλεψαν?

  • Από την σκύλα ( Παπαδόπουλος)στην Χάρυβδη (Κωνσταντινίδης), εάν περιμένουμε να πάει μπροστά ο τόπος…… άστα να πάνε….

  • Ρε κράχτες και άσχετοι. Ακούσατε αυτά που λέει. Ποιον συμφέρουν αυτά; Τους κατοίκους του νομού και απαιτεί προνόμια για αυτούς. Και τα λέει στην επιτροπή της βουλής κατά πρόσωπο και ας τους γίνεται δυσάρεστο. Βγήκε άλλος ευθέως να προτυνει και να διεκδικήσει κάτι για το νομό;
    Είναι ο μόνος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι