Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της ΠΕ Κοζάνης: Οι εκβιασμοί της ΔΕΗ του κ. Στάση, η σιωπηλή ανοχή της κυβέρνησης, η όψιμη παρέμβαση του «ανεξάρτητου» κ. Αμανατίδη και φυσικά η αδυναμία παρέμβασης των Δήμων είχαν σαν αποτέλεσμα το μόνο που ξέρει να κάνει η ΝΔ, αύξηση στην τιμή, μεταβιβάζοντας το πρόβλημα και φυσικά το κόστος στους ήδη φτωχοποιημένους πολίτες”

18 Οκτωβρίου 2024
11:51

Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας από όλους τους αρμόδιους φορείς για την λειτουργία της τηλεθέρμανσης.

Οι εκβιασμοί της ΔΕΗ του κ. Στάση, η σιωπηλή ανοχή της κυβέρνησης, η όψιμη παρέμβαση του «ανεξάρτητου» κ. Αμανατίδη και φυσικά η αδυναμία παρέμβασης των Δήμων είχαν σαν αποτέλεσμα το μόνο που ξέρει να κάνει η ΝΔ, αύξηση στην τιμή, μεταβιβάζοντας το πρόβλημα και φυσικά το κόστος στους ήδη φτωχοποιημένους πολίτες.

Οι κάτοικοι των Δήμων που θερμαίνουν τα σπίτια τους με την τηλεθέρμανση θα επιβαρυνθούν έως και 70%.

Η νέα σύμβαση των Δήμων με τη ΔΕΗ είναι μονομερής και εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της ΔΕΗ. Για τα επόμενα 17 χρόνια δεσμεύονται Δήμοι και πολίτες να παίρνουν Φυσικό Αέριο από τις μονάδες και οι Δήμοι υποχρεώνονται να υπογράψουν μια σύμβαση στην οποία αν δεν πληρώσουν-ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στη ΔΕΗ η πληρωμή θα γίνεται από τον ΚΑΠ με αποτέλεσμα να μένουν άδεια τα ταμία των Δήμων.

Η ανάληψη των χρεών που δημιουργήθηκαν από τα τέλη ρύπων και την λειτουργία ηλεκτρολεβητών, με ευθύνη της ΔΕΗ πρέπει να καλυφθούν εξ ολοκλήρου από το κράτος. Όχι στην διακύμανση τιμών όπως με το ηλεκτρικό ρεύμα.

Αυτό πρέπει να είναι το προαπαιτούμενο, από την Περιφερειακή και Δημοτικές αρχές, για οποιαδήποτε μορφή διαπραγμάτευσης.

Όσο οι Δήμοι και ο Περιφερειάρχης δεν τολμούν να εναντιωθούν στις ορέξεις της ΔΕΗ-κυβέρνησης τόσο οι πολίτες ή θα κρυώνουν ή θα πληρώνουν ακριβά τη θέρμανση.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της ΠΕ Κοζάνης θα είναι πάντα απέναντι σε αυτές τις πολιτικές και μαζί με τους πολίτες.

 

 

 

 

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

ΝΕ ΠΕ Κοζάνης

9 σχόλια

  • Τώρα καταλάβατε πόσο “ανεξάρτητος”
    ήταν ο Αμανατίδης;
    Τώρα που φτάσατε στα τάρταρα;
    Δεν στηρίξατε την κεντρική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ!!!
    Τώρα τι “σκούζετε” ;;;;

  • Κατ αρχήν κανένας από το ΣΥΡΙΖΑ δε στήριξε τον Αμανατίδη που στηρίχθηκε ανοιχτά από επώνυμους πασοκους , επειδή δήθεν προέρχονταν από τα σπλάχνα τους.!
    Το σφάλμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι στήριξε επίσημα και τοπικά την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ Γεωργία Ζεμπιλιαδου , υποψηφιότητα η οποία ήταν χαμένη από χέρι εξ αρχης και δεν κατέβασε ανεξάρτητο προοδευτικό συνδυασμό…
    Ο ΣΥΡΙΖΑ παρα τα σοβαρά προβλήματα του , έπρεπε να πάρει αποστάσεις και τότε και τώρα από το χρεωκοπημένοι ΠΑΣΟΚ , το οποίο με χρεωκοπησε και φτωχεινε τη χώρα μαζί με τη Ν Δ από το 2010 μέχρι το 2015 , και το οποίο χωρίς ντροπή και χωρίς να ζητήσει ένα μεγάλο συγνωμη συνεχίζει να αποτελεί δεξαμενή στελεχών προς τη Νέα Δημοκρατία και το Μητσοτακη.!!!
    Όσο κι αν χαίρονται ΠΑΣΟΚ και Ν Δ που κατάντησαν την Ελλάδα σ αυτό το χαλι , ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα ξεπεράσει τα προβλήματα του , αλλά θα ξανασυγκροτήσει τον προοδευτικό Αριστερο δώρο που είναι η ελπίδα του φτωχοποιημένου ελληνα.!

    • Δεν μας τα λες καλά! Αφού δεν στηρίξατε Ζεμπιλιάδου «γιατί ήταν χαμένη από χέρι» (φοβερό επιχείρημα…..) Άρα στηρίξατε ή Αμανατίδη ή Κασαπίδη δεν βγαίνει αλλιώς το 70%! Οπότε άντε τώρα να τα λουστείτε εσείς που κάψατε με τις ανοησίες σας ή με τα συμφέροντα σας την καλύτερη υποψηφιότητα..

  • Οι Σύντροφοι Μάτιακης και Κοκκαλιαρης λένε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας για να μπορείτε να πληρώνετε….. περαστικά τώρα

  • ΣΥΡΙΖΑ, τσιριζα, ξύριζα, κάποτε τό ψήφιζα!!! Λύσετε πρώτα τα εσωτερικά σας, και μετά μπορείτε να κάνετε την όποια κριτική!!!! Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό και εσείς πετάτε χαρταετό!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι