Kozan.gr: Ήταν αναπόφευκτες οι αυξήσεις στις Τηλεθερμάνσεις Κοζάνης & Πτολεμαΐδας;;; Πως τους φάνηκε η στάση της ΔΕΗ;; Τι λένε πολίτες της Κοζάνης;;

19 Οκτωβρίου 2024
14:49
Ήταν αναπόφευκτες οι αυξήσεις στις Τηλεθερμάνσεις Κοζάνης & Πτολεμαΐδας;;; Πως τους φάνηκε η στάση της ΔΕΗ;; Τι λένε πολίτες της Κοζάνης;;

 

 

 

 

 

 

 

4 σχόλια

  • Δεν έχουν χαμπαρ.
    Και όταν λέμε πολίτες, πολίτες.
    Κάποιοι είναι κομματικά στελέχη.

    Επίσης μια καλή ερώτηση ή ένα poll θα ήταν :
    Ποιος πιστεύετε βρήκε λύση για την τηλεθέρμανση;
    α) τοπικοί Βουλευτές της κυβέρνησης
    β) τοπικοί βουλευτές Αντιπολίτευσης
    γ) οι δήμαρχοι
    δ) Ο περιφερειάρχης.

    Θα απαντήσω πρώτος και θα πω το Δ.
    Αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος εμένα την Δευτέρα το σπίτι μου θα ήταν κρύο. Και αν ήταν ζεστό θα ήταν με πολλαπλάσια τιμή.
    Το α) πετάει χαρταετό, το β) απλά γράφει κείμενα για να γράφει το γ) ας αναλύσουν τα χρέη τους ειδικά ο πλακεντας ο Κοκκαλιαρης δε φταίει για τα χρέη αλλά δε τα του έδινα να κόψει ψωμί σε 2 μέρη όχι να λύση το θέμα τηλεθέρμανσης.
    Και το δ) έκανα τα πάντα να βρεθεί λύση.
    Καλή η κακή θα μας τα πει και θα φανεί.
    Εγώ ξέρω ότι ουσιαστικό έμπρακτο ενδιαφέρον δεν έδειξε κανένας.

  • Τι φταιει ο καταναλωτης; γιατι οριζοντια η αυξηση;γιατι η ΔΕΥΑΚ δε βαζει ορκωτους λογιστες να δουμε επιτελους ποιος δημιουργησε το χρεος;οι μισθοι και ο μεγαλος αριθμος των εργαζομενων ή οι κακοπληρωτες αν υπαρχουν;κι αν υπαρχουν γιατι δε γινεται διακοπη παροχης νερου και τ/θ;εγω μια φορα δεν πληρωσα το νερο και μου το κοψανε.

  • Να μην ξεχνάμε ότι πολλοί δημαρχίσκοι έκαναν φτηνή πολιτική απαλλάσσοντας από οφειλές τους ψηφοφόρους τους για να μην χάσουν τη θεσούλα και να ξαναβγούν. Αλλά “στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό” και την πληρώσαμε όλοι.

  • Ο τρόπος υποβολής των ερωτήσεων δείχνει κατά την άποψη μου προσπάθεια σπενοχοποιησης της σημερινής δημοτικής αρχής
    Πλην όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι γιατί είναι στη διοίκηση 10 μήνες περίπου,ήξερε λόγω της απολιγνιτο ποιησης το πρόβλημα και όφειλε να το μελετήσει και να βρει τα στοιχεία εκείνα που θα βοηθούσαν την τοπική κοινωνία να αντιδράσει
    Απεναντίας αυτή διάλεξε το δρόμο της μη ενασχόλη σης,με το πρόβλημα φάνηκε ότι πιάστηκε στον ύπνο και ήταν ανέτοιμη ,αφού εκχώρησε την διαπραγμάτευση στον περιφερειάρχη και αποδέχθηκε χωρίς αντιδραση τον εκβιασμό της ΔΕΗ
    Απόδειξη αποτελούν οι αλαλούμ δηλώσεις του δημάρχου και του προέδρου της επιχείρησης που ο ένας αναιρούσε τον αλλο
    Για τις ευθύνες των προηγούμενων δεν μπορεί να γίνει συζήτηση αυτές είναι δεδομένες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι