kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Απόντες είτε δια της σιωπής τους είτε δια της τυπικής συμμετοχής τους σε κάποιες από τις διαπραγματεύσεις για τις τηλεθερμάνσεις, οι δύο βουλευτές της ΝΔ, στην Π.Ε. Κοζάνης, Μ. Παπαδόπουλος & Σ. Κωνσταντινίδης

19 Οκτωβρίου 2024
17:00

Όχι ότι περίμενε κανείς να κηρύξουν καμιά επανάσταση απέναντί στο Υπουργείο Ενέργειας και την ΔΕΗ για τους όρους της συμφωνίας “πακέτο” για τις τηλεθερμάνσεις μεταξύ της ΔΕΗ και των Δήμων Κοζάνης & Εορδαίας αλλά τουλάχιστον στο θέμα του γνωστού εκβιαστικού διλήμματος  που αποκάλυψε το kozan.gr σε συνέντευξή του με τον Περιφερειάρχη και τέθηκε, από την ΔΕΗ, υπό τη μορφή: “μόνο αν εγκρίνετε τη συμφωνία θα σας παρέχουμε θερμική ενέργεια”, θα έπρεπε, υπερασπιζόμενοι τους πολίτες των δύο μεγάλων πόλεων, να καταγγείλουν, από την πρώτη στιγμή, δημόσια και σε έντονο ύφος, τη στάση αυτή. Δυστυχώς, όλη αυτή την περίοδο, προτίμησαν να δημοσιεύουν στα προσωπικά τους προφίλ στο facebook, αποκλειστικά και μόνο, φωτογραφίες από τις παρουσίες τους σε διάφορα κοινωνικά ή πολιτιστικά γεγονότα. Άλλωστε  και νωρίτερα όταν τα εξώδικα της ΔΕΗ προς την ΔΕΤΗΠ και την ΔΕΥΑΚ ερχόντουσαν το ένα μετά το άλλο, με  ημερομηνίες τελεσίγραφα, που προειδοποιούσαν για διακοπές και καταγγελίες συμβάσεων …και πάλι δεν είπαν το παραμικρό. Τουλάχιστον, τώρα που όλα τελείωσαν, με την έννοια ότι μπήκαν σε μια πορεία,  καλό θα ήταν, ένας εκ των δύο βουλευτών να μη διαδίδει δεξιά – αριστερά ότι συνέβαλε δραστικά ώστε να υπάρξει τηλεθέρμανση στις δύο πόλεις διότι μόνο γέλιο προκαλεί σε όσους γνωρίζουν, από πρώτο χέρι, όλα όσα διαδραματίστηκαν αυτήν την περίοδο.

Η Χύτρα

 

 

20 σχόλια

  • Ξαναψηφηστε τους ..προβατάκια …και όχι μόνο για την τηλεθερμανση αλλά και για πολλά άλλα που δεν στάθηκαν δίπλα στον πολίτη της δυτικής Μακεδονίας….

  • Γιατί κι αν ήταν; Τους λογαριάζει κανείς; Εχουν καμιά δύναμη; Κανα ρουσφετάκι και ανακοινώσεις όταν μαθαίνουν κατι που αφορά τους πολίτες από τα υπουργεία

  • Πολιτικοί νάνοι. Ακόμη να ξεχάσω τι οανικοβλημενο ύφος του Παπαδόπουλου στον ΟΣΕ Λαρίσης όταν άκουγε τον υπάλληλο να λέει τα επιτεύγματά τους.

  • Αγαπητοί συμπολίτες ψηφίσατε αυτούς που είναι με τις ιδιωτικές εταιρείες και τα κέρδη τους και δεν τους νοιάζει αν τα παιδιά σας παγώσουν στο σχολείο ή αν δεν έχετε λεφτά για να πληρώσετε τα βασικά όπως θέρμανση.
    Τρανή απόδειξη τα διόδια Σιάτιστας… ούτε τα ακύρωσαν όπως έλεγαν, ούτε τα μείωσαν, ούτε έδωσαν κάρτες διέλευσης στους μόνιμους κατοίκους των δίπλα περιοχών όπως έταζαν.

    Με τις εταιρείες θέλουν να τα έχουν καλά, εσείς τους ψηφίζετε ούτως ή άλλως γιατί απλά έτσι ψήφιζε ο μπαμπάς σας.

  • Ο εκ Πτολεμαΐδας .Παπαδοπουλος , έχει ήδη εξασφαλίσει την παχυλή σύνταξη βουλευτή, αφού τον εξέλεξαν για 4η φορα , οι αξιότιμοι συμπολίτες μας…
    Ο δεύτερος …ο μιστερ Στάθης που θυμήθηκε τον τόπο καταγωγής του όταν θέλησε να εξασφαλισει το μέλλον του, έχει εκλεγεί ήδη δυο φορές….
    Άπαντες για το τομαρακι τους νοιάζονται.Σιγα να μην τον καίνε τα προβλήματα του λαού.
    Πάντως έχουν πλάκα όταν έρχονται να ζητήσουν ψήφο. Θυμούνται και ξέρουν ακόμη και ποτέ γιορτάζει ο καθένας μας.
    Το γνώρισμα του λαού μας…..Υποτέλεια !!!
    Και φυσικά δεν ξέρω κανέναν βουλευτή από τα υπόλοιπα κόμματα .Και τώρα…και στο παρελθόν.
    Όλοι για την πάρτη τους.

  • “Τα πρόβατα πηγαίνουν για σφάξιμο και δε λένε τίποτα, δεν ελπίζουν τίποτα. Αλλά τουλάχιστον δε ψηφίζουν τον χασάπη που τα σκοτώνει ούτε τον αστό που τα τρώει. – Κόμης Μιραμπώ”

  • Ε ναι!! Είναι ώρα για κόντρες τώρα με την κυβέρνηση….Να θυμώσει ο Κουλής και να μην τους ξαναπροτεινει για βουλευτές ? Κρίμα είναι τα παιδιά.

  • Απόντες είτε δια της σιωπής τους είτε δια της τυπικής συμμετοχής τους …………

    Παρόντες στην κυβερνητική βεβήλωση του μυστηρίου του γάμου και ηθικοί αυτουργοί του μεγαλύτερου ανθρωπολογικού και κοινωνικού πειράματος στην Ιστορία της ανθρωπότητας !!

  • Kozan κάποια πραγματα γίνονται και χώρος δελτία τύπου.
    Αμφότεροι είχανε συνάντηση στο Μαξίμου για τα θέματα αυτά και επίσης και οι δυο έριξαν αρκετά τηλέφωνα προς υπουργείο. Δε χρειάζονται δελτία για ολα ηρεμήστε λιγο

  • Δύο πολιτικοί σφραγισαν τα τελευταία χρόνια την περιοχή Κουκουλοπουκος και Αμανατιδης. Τηλεθερμανση δημιουργία και συνέχεια.
    Τα υπόλοιπα ιστορίες καφενείου τύπων του φβ

  • Η απουσία των δεδομένη και η έλλειψη ενδιαφέροντος επίσης
    Κάποια πιθανόν τηλεφωνήματα η κάποιες οχλήσεις να έγιναν αλλά αυτα δεν αλλάζουν την ουσία,εκτός αν επιτρέπονται σενάρια συνωμοσιολογιας
    Ενδιαφέρον έχει να μάθει κανείς τι διαπραγματεύτηκε ο κ.περιφερειαρχης και τι η κυβερνώσα το δήμο παράταξη(τιμή,χρονική διάρκεια,χρέη κλ) Θα μας ενημερώσει κάποιος η θα αρκεσθουμε σε αυτό που ειπώθηκε
    Διαπραγματεύτηκαμε σκληρα ,αλλά τι;
    Πιθανόν τίποτα
    Προσωπική γνώμη είναι ότι έγινε “λάξευση “των απαράδεκτων και εξωφρενικων απαιτήσεων της ΔΕΗ με δεδομένη ην έλλειψη θέσεων των δήθεν διαπραγματευομενων
    Διότι εξώδικα και συμφωνία σε τίποτα δεν διαφερουν ως προς το αποτελεσμα

  • Απαράδεκτοι και οι δυο. Και ευτυχώς που δε βγήκε ο Αμανατίδης βουλευτής και είναι περιφερειάρχης.
    Οι δύο βαράνε προσοχή ξεχνώντας ότι δεν είναι απλά που κόμματος αλλά εκπρόσωποι των πολιτών.
    Ευτυχώς ο Αμανατίδης ξέρει ότι οι πολίτες τον εξέλεξαν και το δείχνει.

  • Μην ταράζετε την ησυχία των βουλευτών μας…. Σε όλα τα σοβαρά θέματα θέματα απολιγνιτοποίησης & τηλεθέρμανσης είναι βροντερά απόντες! Για κανένα χαιρετισμό σε εκδήλωση πρώτοι είναι

  • Μας κουράσατε με την τηλεθερμανση ανάψτε τζάκι κλιματιστικά όπως κάνουμε στα χωριά δεν θα πάθετε κάτι. Ένα μήνα τώρα μας ζαλισατε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι