kozan.gr: Ώρα 13:15: Koζάνη: Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή αυτοκινήτου στο δρόμο Λευκοπηγής – Πρωτοχωρίου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Οκτωβρίου 2024
13:49

Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή αυτοκινήτου στο δρόμο Λευκοπηγής – Πρωτοχωρίου (λίγο πιο έξω από την είσοδο Πρωτοχωρίου) σημειώθηκε στη 1:15 το μεσημέρι της Κυριακής 20/10, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του να χτυπήσει στο κράσπεδο και στη συνέχεια να “εκσφενδονιστεί” και να  “προσγειωθεί” εκτός δρόμου, χτυπώντας σε σταθμευμένο όχημα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου (ηλικίας μεταξύ 55- 60 ετών) χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

kozan.gr

2 σχόλια

  • Χωρίς να γνωρίζω τις συνθήκες του συγκεκριμένου ατυχήματος, έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις.
    Στο συγκεκριμένο δρόμο οι περισσότεροι οδηγοί τρέχουν, χωρίς να υπολογίζουν την κακοκατασκευη του δρόμου.
    Κάνω τη διαδρομή σχεδόν καθημερινά και αυτό που βλέπω είναι ότι κανένας δεν τηρεί τα όρια ταχύτητας. Και αν κάνει κάποιος ότι τα τηρεί ο άλλος κολλάει από πίσω στο μισό μέτρο και προσπερνάει είτε είναι εκτός χωριού είτε μέσα στο χωριό. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι ότι δεν φταίνε οι δρόμοι αλλά η οδηγική μας συμπεριφορά! Οι δρόμοι είναι δυστυχώς αυτοί που είναι. Πολύ κακοφτιαγμενοι. Αυτό δεν αλλάζει.. Εμείς πρέπει να συμμορφωθουμε και να σεβόμαστε τον Κ. Ο. Κ.
    Αλλιώς τα τροχαία θα είναι η καθημερινότητα μας

  • Στο επαρχιακό αυτόν δρόμο Κοζάνης – Αιανής γίνονται συνέχεια ατύχημα – καί δυστυχήματα .
    Σίγουρα τρέχουν οι οδηγοί.
    Όμως επειδή υπάρχει μεγάλη κίνηση λόγω ύπαρξης πολλών χωριών, πρέπει στο δρόμο να γίνει διαπλάτυνση.
    Επίσης περπατούν καί πολλοί πεζοί για λόγους υγείας,
    καί ποδήλατα .
    Πρέπει νά γίνει πεζο – ποδηλατόδρομος.
    Καί κόμβος στην διασταύρωση
    προς Ζεπ – Πανεπιστήμιο – Άργιλο – Βατερό !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι