Kozan.gr: Γ. Κασαπίδης σε Γ. Αμανατίδη: “Μάλλον πιαστήκατε αδιάβαστος ή σας παγίδεψαν” – Tι τεχνικές επισημάνσεις έκανε ο πρώτος στο δεύτερο, που χρειάζεται διερεύνηση αν ισχύουν (διότι σε αυτή την περίπτωση όντως κάποιοι πιάστηκαν αδιάβαστοι), σε σχέση με τη συμφωνία πακέτο για τις τηλεθερμάνσεις και για το τίμημα θερμικής ενέργειας με την τιμή των 32 €/MWhth (Βίντεο)

20 Οκτωβρίου 2024
18:32

Διάφορες τεχνικές επισημάνσεις ως προς τη συμφωνία πακέτο για τις τηλεθερμάνσεις και για το τίμημα θερμικής ενέργειας με την τιμή των 32 €/MWhth έκανε κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, το μεσημέρι της Κυριακής 20/10, ο Γ. Κασαπίδης απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη Γ. Αμανατίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μάλλον πιαστήκατε αδιάβαστος ή σας παγίδεψαν”.

Δείτε την τοποθέτηση του Γ. Κασαπίδη:

14 σχόλια

  • Μόνο η Ζεμπιλιάδου είπε την αλήθεια και είναι έτη φωτός μπροστά από όλους τους αδιάφορους, ανίκανους και τα καλά παιδιά της κυβέρνησης…
    Λυπάμαι που δεν την ψήφισα.

  • Ο κ. Κασαπιδης είχε τεχνικό σύμβουλο τον υποψήφιο του που δουλεύει στην ανκο..
    Μπορεί να μας πει τι έκανε;
    Εξυπνάδες ενός ανθρώπου που δεν έκανε τίποτα!

  • Μίλησε ο διαβασμένος , τόσο διαβασμένος γι αυτό κατάντησε η περιφέρεια επι των ημερών του τσίρκο και καφενείο (που ακόμα κι αυτά εχουν περισσότερη οργάνωση)
    αντε στους κήπους σου να ταίσεις καμιά κότα

  • Αντιπολίτευση ο Γκοβεδάρος και Λούις οι περισσότεροι Κασαπιδικοί. Δεν ψήφισαν να δώσει η Περιφέρεια τα τρία εκκατομυριια ευρώ για την τηλεθέρμανση. Σας περιμένουμε στο τέλος.

    • Ανώνυμος

      20 Οκτωβρίου 2024 στις 20:07
      20 Οκτωβρίου 2024 στις 20:08
      20 Οκτωβρίου 2024 στις 20:17
      20 Οκτωβρίου 2024 στις 20:22

      ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Η ΧΟΛΗ ΣΟΥ !!

      • Το να μας βαφτίζεις τρολ επειδη δεν ανεχεσαι εσυ και οι αυλικοι του Γιωρικα τις αληθειες δεν σε κανει κατι παραπάνω. Παρτο αποφαση και εσυ και η αυλη σου… ο κυριος τιποτα 4 χρονια δεν εκανε τιποτα και ο κοσμος τον εστειλε στην αντιπολιτευση. Τωρα αν εσυ τσιμπησες το περιβοητο 40αρι η φυτεψες καμια λεβαντα και ειδες αποτελεσμα οπως σε συμβουλεψε ο γιωρικας σου με γεια σου με χαρα σου η πλειοψηφια παντως τον εκρινε. Ετσι ειναι αλλωστε οι δημοκρατιες!

  • Γίνεται μία τοποθέτηση που μας αφορά όλους,ο Κασαπίδης προσπαθεί να πεί κάτι που ίσως βοηθήσει όλους μας και ο ανεπαρκής Σαμαράς λέεει συντομευεται λες και μιλάνε για κάτι ανούσιο! Έλεος ρε Σαμαρά, είσαι και γιατρός θα έπρεπε να αντιλαμβάνεσαι πότε πρέπει να αφήνουμε τον χρόνο να περνάει και πότε κάτι είναι ανούσιο και πρέπει να διακόψουμε! Σαν να κάνεις εγχείρηση, ο ασθενής να πεθαίνει και εσύ μα βιάζεσαι να ράψεις την πληγή!

  • Το σίγουρο είναι ότι μάλλον δεν κατάλαβε αυτό που διάβασε στο κείμενο. Ο άνθρωπος που ήταν 15 χρόνια βουλευτής και πέρασε και δεν ακούμπησε. Ούτε μια τροπολογία για την περιοχή έστω για το πιο μικρό θέμα. Στα μεγάλα έτσι και αλλιώς ήταν εξαφανισμένος.

    • Και γιατί έβγαινε πάντα πρώτος βουλευτής ; Ήμασταν μικροί εμείς που τον ψηφίζαμε θες να μας πεις;

      Τρέχα στον ευαγγελιστή σου καιν παράτα μας τρολακι

  • Τζάμπα σας πληρώνουμε όλους. Έπρεπε η Κοζάνη να γίνει κάννες και σεις μια τηλεθέρμανση και αυτή τη σκοτώσατε. Είχαμε τη ΔΕΗ την βουλιαξατε στα χρέη, είχαμε μια τηλεθέρμανση την καταχρεώσατε. Δεν έχετε ανάστημα καθόλου. Για συλλόγους και πανηγύρια είστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι