kozan.gr: Γ. Ζεμπιλιάδου: “Να καταδικάσουμε αυτόν τον εκβιασμό που γίνεται από την ΔΕΗ. Πρέπει να δούμε ποια θα είναι από δω και πέρα η δική μας στάση απέναντι σε μια ΔΕΗ που συμπεριφέρθηκε έτσι. Δεν αρκεί να λέμε είναι μια άλλη ΔΕΗ. Αυτή την άλλη ΔΕΗ πρέπει να δούμε πως ως θεσμικοί φορείς θα την αντιμετωπίσουμε – Εμείς λέμε πως αυτή η συμφωνία “πακέτο” για τις τηλεθερμάνσεις δεν είναι καλή” (Βίντεο)

20 Οκτωβρίου 2024
19:00

 

Μιλώντας στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, το μεσημέρι της Κυριακής 20/10, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γ. Ζεμπιλιάδου αναφέρθηκε σε μια σειρά από ενστάσεις & παρατηρήσεις που έχει ο συνδυασμός της σε σχέση με τη συμφωνία “πακέτο” για τις τηλεθερμάνσεις, θέτοντας ταυτοχρόνως κι ένα ζήτημα για το πως οι θεσμικοί φορείς θα πρέπει να αντιμετωπίζουν την ΔΕΗ από εδώ και πέρα με βάση της στάση της και το εκβιαστικό δίλημμα που έθεσε προκειμένου να παρέχει θερμική ενέργεια.

6 σχόλια

  • Συγχαρητήρια!
    Σαν την μύγα μες στο γάλα ανάμεσα σε αδιάφορους, ανίκανους, καθεύδοντες πολιτικούς της δεκάρας.

  • Όταν οι αυτοδιοικητικοί, σε όλα τα επίπεδα, όλα τα “καλά” χρόνια άρμεγαν την αγελάδα τη ΔΕΗ και
    έκαναν πολιτική με αυτήν ήταν καλή η ΔΕΗ. Τώρα είναι κακή γιατί αποδείχθηκε πόσo λίγοι είστε;

  • Πολύ σωστή τη βρίσκω τη Ζεμπιλιάδου!

    Το ζητούμενο, όμως, είναι, έχει ο Αμανατίδης τ’….. να λογαριαστεί με τους δικούς του εκεί στην κυβέρνηση και με τη ΔΕΗ, μπαίνοντας απέναντί τους και απαιτώντας το δίκαιο των Δυτικομακεδόνων? Διότι, άλλο να περνιέσαι για βουλευτής της ΝΔ, και να πας με τα “νερά” του Κούλη και άλλο να είσαι Περιφερειάρχης!

    Μπορεί να του διαφεύγει, του κου Αμανατίδη, αλλά ως Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας (που ορκίστηκε, κιόλας!!!), οφείλει να προστατεύει το δίκαιο των Δυτικομακεδόνων και να αγωνίζεται για το συμφέρον της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας. Κι αν δεν μπορεί (βαριέται, ή δεν θέλει!) να εκπληρώσει αυτές τις υποχρεώσεις που ορκίστηκε να τηρεί, τότε καλύτερα να παραιτηθεί και να αναλάβει ο επόμενος υποψήφιος Περιφερειάρχης!

  • Γι αυτό το λόγο θα ανάψει και η τηλεθέρμανση. Γιατί αν ακούγαμε τους άλλους τους άχρηστους θα έπρεπε να πάρουμε σόμπες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι