Γ. Ιωαννίδης (Αντ. Πολιτισμού – Αθλητισμού): Η πολεμική αεροπορία στην Κοζάνη!

20 Οκτωβρίου 2024
19:04

Μια πολύ δυνατή εμπειρία ζήσαμε στον προσομοιωτή της πολεμικής αεροπορίας, που φιλοξενείται στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Η Παρασκευή ήταν ημέρα επίσκεψης σχολείων της Β/θμιας, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να δείχνουν ενθουσιαμένοι, ενώ Σάββατο και Κυριακή, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να “πιλοτάρουν” πολεμικό αεροσκάφος, τόσο σε μεγάλα ύψη, όσο και οριακά στην επιφάνεια της θάλασσας, βλέποντας σε ρεαλιστικό χρόνο, πως οι Ιπτάμενοι αντιμετωπίζουν τις όποιες δυσκολίες στον αέρα.

2 σχόλια

  • Θα έπρεπε και το Σάββατο και την Κυριακή να δοθεί προτεραιότητα στα παιδιά της Γ΄ και Β΄ Λυκείου που πρόκειται να πάρουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις (είτε φέτος είτε σε 2 χρόνια). Τα τελευταία 3-4 χρόνια οι στρατιωτικές σχολές έχουν πρόβλημα με την “προσέλκυση” υποψηφίων με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά κενά σ΄ αυτές. Αυτός είναι και ο λόγος που η πολεμική αεροπορία κάνει επισκέψεις σε όλη την επικράτεια προκειμένου να ενημερώσει και να προκαλέσει το ενδιαφέρον των αυριανών φοιτητών έχοντας ως “τυράκι” τον προσομοιωτή πτήσης.

    Δυστυχώς τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή είδαμε πολλά παιδιά δημοτικού αλλά και νήπια 3-4 ετών να κάνουν εικονικές πτήσεις σε βάρος των υποψηφίων των πανελλαδικών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι