Γ. Γκουντιός (Μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΔΕΥΑ Ελλάδας: “2018. Η αρχή του κακού με τη σύμβαση που υπέγραψε τότε η ΔΕΥΑ Κοζάνης” (Βίντεο)

20 Οκτωβρίου 2024
19:26

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας με θέμα τη συμφωνία “πακέτο” για τις τηλεθερμάνσεις μίλησε ο Γ. Γκουντιός, εργαζόμενος στην ΔΕΥΑ Κοζάνης και μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΔΕΥΑ Ελλάδας, κάνοντας μια σειρά από επισημάνσεις.

18 σχόλια

  • Γιατί δεν άρχισε από τα βασικά. Ποιο το κόστος μισθοδοσίας , γιατι δεν μπήκαν στο ενιαίο μισθολόγιο οι υπάλληλοι της δευακ , πόσοι είναι οι υπάλληλοι της δευακ.

    • Ένας είσαι. Ο ίδιος κάθε φορά που πετάς την αρλούμπα σου. Αλλά δεν θα κουραστούμε να απαντούμε.
      1. Η ΔΕΥΑ είναι ΝΠΙΔ και όχι ΝΠΔΔ.
      2. Έχουμε υποστεί μειώσεις όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι λόγω των μνημονιακών νόμων.
      3. Αν δεις τους ισολογισμούς της επιχείρησης θα καταλάβεις ότι το κόστος μισθοδοσίας είναι συνεχώς μειούμενο.
      4. Να ξέρεις ότι υπάρχει και Κλαδική ΣΣΕ ενεργή. Άρα και άλλες ΔΕΥΑ αμοίβονται αναλόγως.
      5. Το ποσοστό μισθοδοσίας στο σύνολο του παθητικού της επιχείρησης δείχνει μια υγειή κατάσταση.
      6. Το μοναδικό χρέος που έχει η επιχείρηαη είναι το CO2 και αυτό κανονικά δεν θα έπρεπε να το πληρώνει η τηλεθέρμανη αλλά ο παραγογός δηλ. η ΔΕΗ.
      7. Βγες και ρώτα λίγο στην αγορά και στα επιμελητήρια αν θέλουν μείωση μισθών ή όχι.
      Υπάρχουν και μια σειρά άλλοι λόγοι αλλά δεν αξιζει τον κόπο να απαντά κάποιος σε σένα τον εμπαθή και κακόπιστο.
      Και αυτα που γράφονται είναι προς ενημέρωση του κόσμου και όχι δική σου.

      • Ελα τωρα μην πας να βγεις και απο πανω….ολοι γνωριζομαστε μεταξυ μας….χαμηλοτερος μισθος στην ΔΕΥΑΚ για ΔΕ εργατοτεχνιτη 1.800 τον μηνα…..και τα 900αρια κατω απο το τραπεζι Χριστουγεννα – Πασχα…ενταξει μπορει το συγκεκριμενο χρεος να αφορα αποκλειστικα CO2, αλλα μην ξεχναμε το γενικο οικονομικο χαλι της ΔΕΥΑΚ…μια λογικη μειωση στους μισθους σας θα μειωνε καπως την οικονομικη τρυπα.

    • Δεν μας παρατάς ρε κολλημένε
      Βγαίνεις έξω και πίνεις 300 καφέδες το χρόνο. Από 3,5€ τον καφέ 1050€. Πολλά περισσότερα από όσα δείνεις στην τηλεθέρμανση.
      Ρώτησες ποτέ το γκαρσόνι πόσα παίρνει;
      Είπες ποτέ τον καφετζή κόψε απο το γκαρσόνι για να πέσει η τιμή του καφέ;
      Η εμπάθειά σου έχει κουράσει.

  • Εμείς σαν εργοδότες της δευακ κ συνεπείς όλα τα χρόνια με τις υποχρεώσεις μας κ τις πλήρες μας, απαιτούμε να μάθουμε που πάνε τα λεφτά μας!!
    Να μπει ορκωτός λογιστής να κάνει έλεγχο!!!
    Κ να μας πουν πόσα πόσοι κ γιατί παίρνουν τόσα λεφτά όλοι εκεί μέσα!!

    Όλοι επισημάνσεις κάνουνε κ νομίζουν απευθύνονται σε χαζούς

    Λίγη τσίπα κ ντροπή

    • 1. Δεν είσαι εργοδότης . Είσαι πελάτης. Μάλιστα όποτε θέλεις μπορείς να αποχωρήσεις από την Τηλεθέρμανση.
      2. Πολλοί όμως σε ζηλεύουμε γιατί δεν έχουμε τηλεθέρμανση ακόμα και στη νέα τιμή. Φεύγουμε από τα χωριά να βγάλουμε το χειμώνα στην πόλη με 1,5 – 2 χιλιάρικα λιγότερο και εσύ μιλάς για ορκοτούς λογιστές την ώρα που οι εκθέσεις τους υπάρχουν στη διαύγια.
      Ντροπή σου.

      • ΔΕΥΑΚ=Δημοτική
        Εδώ τελειώνει το παραμύθι σου…
        Από όλα τα κορόιδα πολίτες π πληρώνουν στην ώρα τους πληρώνονται… άρα δημοτικοί υπάλληλοι είναι,
        Άρα έχεις λογοδοσία για το που, πως, πόσο ξοδεύονται…
        Εσύ ντροπή σου!!

    • Πίτερ αφού είσαι εργοδότης όπως έλα από την Δευακ για κανείς μειώσεις στις τιμές. Δεν φτάνει που είσαι άσχετος γράφεις.

  • ΕΥΣΤΟΧΟΣ Ο ΓΚΟΥΝΤΙΟΣ!
    ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ!

  • Το θαψιμο της ΤΘ έχει πολλούς νόνους
    Τώρα οι περισσότεροι νομίζουν ότι επιρρίπτοντας τις ευθύνες στους άλλους αυτοί απαλλάσσονται των ευθυνών των
    Το ερώτημα υπάρχει και γίνεται ακόμη εμφανεστερο
    Ποιοι ευθύνονται για το θάψιμο της ΤΘ;
    Έχουν ονοματεπώνυμο
    Όλοι τους υπεύθυνοι;

  • Και όταν από τότε λέγαμε σαν απλοί πολίτες αυτής της περιοχής τα όσα έρχονται και προειδοποιουσαμε για όλα όσα θα τραβήξουν οι άνθρωποι με την βίαιη απολιγνιτοποιηση μας κορόιδευαν και μας αποκαλούσαν παλαιολιθικους και ότι οι απε είναι η λύση και το μέλλον και και και…Αναρωτιέμαι που είναι όλοι αυτοί τώρα ας πληρώσουν παραπάνω τώρα και μέχρι το 2026 θα υπάρχει τηλεθερμανση μετά ξυλοσομπες….!

  • Ελα ετσι να ανοιγουν στοματα. Περιμενουμε και απο Πτολεμαΐδα να μας πουν απο ποτε έχουν να πληρωσουν με την συμβαση που υπεγραψαν τοτε.

  • Αγαπητέ kozan.gr περιμένουμε ένα εμπεριστατωμένο έγκυρο ρεπορτάζ για το πόσα και ποιοι είναι και γιατί χρωστούν εκατ.χρηματα στην τηλεθέρμανση .Τι έχει γίνει τι πρόκειται να γίνει με όλους αυτούς που δεν πληρώνουν.Και δεν αναφερομαι στους ευάλωτες τους συμπολίτες μας .
    Δεν γίνεται να πληρώνουν και να χρεώνονται πάντα οι συνεπείς.
    Θέλουμε ποσα
    Θέλουμε ο ονόματα
    Ευχαριστούμε

  • Συγχαρητήρια στον κονΓκουντιο.,…δεν αφήνουν οι άσχετοι να ακουστούν πράγματα από ανθρώπους που γνωρίζουν.Ειπε πολλές αλήθειες αλλά οι χειροκροτητες ενοχλούνται…σας τα είπε όλα ανευθουπευθυνοι …μας διώχνουν από τον τόπο μας Και καλά ο Μητσοτάκης την τον νοιάζει..Εσεις οι ανεξάρτητοι …ο ανεξάρτητος Περιφερειάρχης οι βουλευτές ..οι φορείς το κάνετε…?Σας κοιμίζει τόσα χρόνια τα χιλιάδες ευρώ της ΔΕΗ και τα παχυλά Εφάπαξ…τελείωσες όμως το πάρτυ…Έχετε παιδιά..εγγόνια ..δεν σας νοιάζει τίποτε..? Ξυπνηστεεεεε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι