kozan.gr: Συνεχίζεται η “κόντρα” Βύζα – Γκοβεδάρου – Η ανάρτηση “φωτιά” του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, που τον “φωτογραφίζει”: “Τράβηξε λίγο δημοσιότητα ο κατά φαντασία εκκολαπτόμενος δήμαρχος …ή τσάμπα άποψη κατέθεσε;” – Μισή ώρα αργότερα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης διέγραψε την ανάρτηση(Βίντεο)

20 Οκτωβρίου 2024
21:16

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, Κωνσταντίνος Βύζας, αναφέρει: “Τράβηξε λίγο δημοσιότητα ο κατά φαντασία εκκολαπτόμενος δήμαρχος …ή τσάμπα άποψη κατέθεσε”. Πως προέκυψε όμως η συγκεκριμένη ανάρτηση που “φωτογραφίζει” τον ανεξάρτητο πλέον περιφερειακό σύμβουλο Χάρη Γκοβεδάρο; Ο τελευταίος, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, το απόγευμα της Κυριακής 20/10, κατά την τοποθέτησή του, απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη, εξέφρασε για πρώτη φορά, δημόσια, το παράπονό του για τη στάση του Γιώργου Αμανατίδη σε σχέση  με το γνωστό επεισόδιο με τον Κ. Βύζα και η οποία τον οδήγησε σε παραίτηση από το πόστο του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων και στη συνέχεια σε ανεξαρτητοποίηση. Ο Χ. Γκοβεδάρος έκανε λόγο για αγνωμοσύνη και για στάση που δεν περίμενε να έχει ο Περιφερειάρχης στο συγκεκριμένο συμβάν, ξεκαθαρίζοντας πως θα ψηφίζει τα θέματα που θα έρχονται προς συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο. Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου ακολούθησε η συγκεκριμένη ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Βύζα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο λανθασμένης εντύπωσης αφού είναι ξεκάθαρο πως “φωτογραφίζει” τον Χ. Γκοβεδάρο.

Ακούστε τι είπε νωρίτερα ο Χ. Γκοβεδάρος, που, προφανώς, ενόχλησε τον Κ. Βύζα

– Να σημειωθεί πως μισή ώρα αργότερα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης διέγραψε την ανάρτηση

 

28 σχόλια

    • Έχει σε κάτι άδικο;
      Στοιχείο ανδρείας το να παραδέχεσαι το λάθος σου και να ζητάς συγγνώμη.
      Αντε γιατί γεμίσαμε “τσάμπα μάγκες”

  • Δεν έχει καν το θάρρος της γνώμης του. Τον τράβηξαν το αφτί και το κατέβασε. Η ουσία όμως παραμένει : Αμετανόητος για όσα έχει πει και δικαιώνει τον Γκοβεδαρο 100%.

    • Τοπικιστική άποψη Κοζανίτη.
      Όλα δικά σας τα θέλετε.
      Να μοιράζεται τα χρήματα της Περιφέρειας αναλογικά με τον πληθυσμό της κάθε πόλης και όχι όλα να δίνονται στην Κοζάνη.

      • Οι ακριβοδίκαιοι χωρικοί αντιπεριφερειαρχες δηλαδή είναι μόνο οι Πτολεμαιδωτες;

        0εργο x 2πολεις=0
        Αυτό το γινόμενο των έργων του Πτολεμαιδιώτη σας…

  • Ο Αμανατίδης θέλει το κουμπάρο, τον Δημητράκη και δύο τρεις από την Περιφέρεια για να του κάνουν τα χατήρια του, τους ΓΕΣ. Εσένα δεν σε ήθελε γιατί τόσο απλά δεν σε έχει ανάγκη. Δεν έπαθε κάτι από την απουσία σου. Συνεχίζει ωραίος.

  • Πολύ μίρλα ο Χάρης
    200 φορές τα ίδια βρακρύβρεχτα , ότι παράτησε τα πάντα κι έτρεχε 9 μήνες για το καλό του τόπου
    Σα να μιλά στους αεροπρόσκοπους.

    Καλύτερα να παραιτηθεί αφού χάνει κι άλλο χρόνο να μη κουράζει κι εμάς

    Μιλάνε για την τηλεθέρμανση κι ο Χάρης μυξοκλαίγεται δημοσίως

    Κρίμα

    • ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑ ΌΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΆΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ Η ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ;
      Ο ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΣ ΤΟ ΈΚΑΝΕ!!

  • Ο μόνος που δεν έχει βγει σε ένα ραδιόφωνο ή μια τηλεόραση να μιλήσει δέκα μήνες
    Αμανατίδη στείλτον σπίτι του πριν σε διαλύσει φέρε πίσω το Γκοβεδάρο

  • Ο κατά φαντασία μαζί με τον φίλο του τον Κιάνα τον άλλο δειλό που έφυγε την ώρα της ψηφοφορίας φαντάζονται από τώρα τον Δήμο.

  • Ο απόλυτος άρχοντας της περιφέρειας ο Βυζας
    Πολύ λίγος ο Αμανατιδης για να του βάλει όρια.
    Βυζας δυναμικά για επόμενος βουλευτής με την ΝΔ

  • Κώστα σε παραδέχομαι και τον Τάσο. Κανονίστε λεωφορεία να πάμε στο υπουργείο για κατάληψη. Μόνον έτσι θα πετύχουμε.

  • 10 μήνες δεν έχουμε ακούσει ούτε μία φορά τον κ. Βύζα να εκφράζει την πολιτική του άποψη. Αν δεν είχε μαλώσει με τον Χάρη οι περισσότεροι δεν θα τον ξέραμε.

  • Για ακόμη μια φορά ο «εγώ κάνω κουμάντο στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και όχι ο Αμανατίδης» έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Αλλά δυστυχώς ο κ Ανεξάρτητος περιφερειάρχης τον κρατάει ακόμα . Θα τα πληρώσει κ αυτός όπως ο Κασαπίδης .

  • αιντε ρε φουρκα
    εξω ο ένας ? εξω και ο άλλος να ησυχάσουμε
    τι δεν καταλαβαίνεις αμανατίδη?
    σας βαρεθήκαμε. στο σπίτι και τέλος
    λες και δεν υπάρχει άλλος . Αναντικατάστατος ο Βύζας?
    πάρτε το χαμπάρι σας βαρεθήκαμε.
    χθές στο σπίτι του και αυτός.
    σιγά τα ωά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι