kozan.gr: Πότε ακριβώς θα νιώσουν την “πρώτη” ζέστη στα καλοριφέρ τους οι περισσότεροι κάτοικοι της Κοζάνης και της Χαραυγής

20 Οκτωβρίου 2024
22:07

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan,gr, αν όλα συνεχιστούν ομαλά, όπως μέχρι και τώρα, σε ο,τι αφορά την προθέρμανση του δικτύου τηλεθέρμανσης,  οι  περισσότεροι κάτοικοι της Κοζάνης και της Χαραυγής θα νιώσουν την “πρώτη” ζέστη στα καλοριφέρ τους τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 21/10. Αυτή την στιγμή οι θερμοκρασίες που έρχονται από τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου προς την πόλη είναι περίπου στους 60 βαθμούς, διαδικασία ωστόσο που  αφορά την προθέρμανση του αγωγού μεταφοράς κι όχι του δικτύου διανομής. Το δίκτυο  διανομής, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα μπει στη διαδικασία προθέρμανσης τα χαράματα της Δευτέρας. Η αναφορά  ότι οι περισσότεροι κι όχι όλοι οι κάτοικοι θα νιώσουν την “πρώτη” ζέστη στα καλοριφέρ τους  τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 21/10 έχει να κάνει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει κάθε περιοχή του δικτύου στην πόλη (π.χ. στην περιοχή του Ξενία απαιτείται αρκετά περισσότερος χρόνος για να φτάσει εκεί η θερμότητα). Άρα κάποιοι συμπολίτες μας θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το μεσημέρι, το απόγευμα  ή ακόμη και το βράδυ της Δευτέρας για να αισθανθούν ζέστη στα καλοριφέρ τους. Να επισημανθεί πως όλα αυτά που αναφέρονται αφορούν το στάδιο της προθέρμανσης, όπου σταδιακά αυξάνεται η θερμοκρασία κι όχι της κανονικής λειτουργίας της τηλεθέρμανσης η οποία ανακοινώνεται αποκλειστικά και μόνο από την ΔΕΥΑΚ.

kozan.gr

5 σχόλια

  • Στον Ξένια και στην Αγία Παρασκευή δεν φτάνει πότε το νερό στη σωστή θερμοκρασία. Όταν ο καιρός κρυώσει καλά φτάνει χλιαρό νερό.
    Αλλά πληρώνουμε το ίδιο. Ντροπή τόσα χρόνια…μόνο να τα παίρνουμε. Εφόσον θέλετε ίδιες τιμές να έχετε και ίδιες συνθήκες.

  • Είμαστε 50 χρόνια πίσω σαν κράτος και σε επίπεδο υποδομών και έχουμε την σκληρότερη φορολογία στο κατά κεφαλήν εισόδημα. Απαράδεκτο να παγώνουμε σε μια περιοχή που ρευματοδοτούσε όλη τη χώρα για δεκαετίες. Οι αυτοδιοικητικοί και οι βουλευτές θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί χθες!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι