Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Η σημασία της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού”

20 Οκτωβρίου 2024
22:24
Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Η σημασία της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού”, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, στο Τραμπάντζειο γυμνάσιο Σιάτιστας.

Το θέμα παρουσίασε με αναλυτικό και απλό κατανοητό τρόπο η γιατρός κ. Σασοπούλου Γιώτα, Χειρουργός Ειδικός Παθήσεων Μαστού και Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής ΑΠΘ .
Η κ. Σασοπούλου Γιώτα είχε την ευκαιρία να αναλύσει το θέμα και να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων που έθεσαν αρκετοί από το ακροατήριο. Στο τέλος της εκδήλωσης η κ. Σασοπούλου εξέτασε όσες κυρίες το επιθυμούσαν.
Την εκδήλωση παρεβρέθηκε και χαιρέτησε  ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής.
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων ευχαριστεί θερμά:
– Την κ. Σασοπούλου Γιώτα για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα του Συλλόγου και για την άψογη υλοποίηση της ενημερωτικής εκδήλωσης.
Το επιστημονικό υπόβαθρο της κ. Σασοπούλου, ο άψογος επαγγελματισμός της και η μεταδοτικότητα της κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι την τελευταία στιγμή και μοιράστηκε μαζί τους χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις σχετικές με το θέμα της εκδήλωσης.
Επίσης ευχαριστεί
– Όλους όσους τίμησαν την ενημερωτική εκδήλωση με την παρουσία τους
– Τον Δήμο Βοΐου για την μεγάλη βοήθεια στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τη συνεχή υποστήριξη του στο έργο του Συλλόγου.
Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου.
 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι