Το Make a Wish επιβράβευσε τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Ν. Κοζάνης – Γρεβενών

22 Οκτωβρίου 2024
12:02
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Ν. Κοζάνης Γρεβενών ακόμη μια φορά διακρίθηκε για το φιλανθρωπικό του έργο.
Το Make a Wish επιβράβευσε τον σύλλογο για την προσφορά του ώστε να επαληθευθεί μια παιδική ευχή!

Η πρόεδρος Δρ Λουκία Ντέιβιντ και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο (Κα. Δήμητρα Κωτρότσιου, Κα. Χριστίνα Προκοπίου, Κα. Ζωή Κοτούλα και Κα. Τατιάνα Κότσικα Γράβα) Ευχαριστούν όλα τα κέντρα ξένων γλωσσών (συναδέλφους, γονείς και μαθητές) που πήραν μέρος σε αυτήν την προσπάθεια!

Η εκδήλωση ΑΣΤΕΡΟΜΕΡΑ (μία εκδήλωση αφιερωμένη στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής)

πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό,  το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, 2024 με την παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων καθώς και με εκπρόσωπους άλλων συλλόγων Palso άλλων Νόμων, σχολείων όλων των βαθμίδων και οργανισμών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι