ΦΣ Κοζάνη: Κάλεσμα για συσπείρωση στον Σύνδεσμο Φιλάθλων «Τα λιοντάρια» και στους παλαίμαχους

22 Οκτωβρίου 2024
13:21
Με αίσθημα υπερηφάνειας και αγάπης για την ομάδα μας, απευθύνουμε κάλεσμα για συσπείρωση και ενίσχυση στον Σύνδεσμο Φιλάθλων «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ».

 

Η ανιδιοτελής προσφορά των μελών του Συνδέσμου και η αδιαμφισβήτητη αγάπη για την Κοζάνη έχει αποδειχτεί διαχρονικά και ειδικά στις πιο δύσκολες στιγμές του Συλλόγου.

 

Καλούμε κάθε φίλαθλο να σταθεί δίπλα μας και να συμμετάσχει ενεργά.

 

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου και στους παλαίμαχους της Κοζάνης, που με την εμπειρία και την αγάπη τους για την ομάδα μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ενότητα και τη στήριξή της.

 

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε να σταθούμε όλοι μαζί, σαν μια γροθιά.

 

Η ομάδα της Κοζάνης δεν είναι απλώς μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι κομμάτι της ιστορίας και της ταυτότητας της πόλης μας.

 

Καλούμε κάθε κάτοικο, κάθε φίλο του ποδοσφαίρου, να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να στηρίξει με πάθος τους αγώνες της.

 

Η Κοζάνη μπορεί να καταφέρει μεγάλα πράγματα όταν είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι.

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

Η Διοίκηση

6 σχόλια

  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ . ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ

    • Εσύ ρε σουρδε πονηρέ ο κύριος που λές έριξε και κάποια μύρια για την ομάδα και το στηριξε ενώ εσύ προσπαθούσες να βρεις κανένα χαμηλό φράχτη για να μήν πληρώσεις είσοδο

  • Ποιος ο λόγος της συσπείρωσης σε ένα σύλλογο γιατί μόνο η αγάπη σε μια ομάδα δεν είναι αρκετός,αφού ο Σύλλογος υπάρχει μόνο με ελάχιστα μέλη
    Θέλουν να πετύχουν κάτι αυτοί του τίτλου μόνου Συλλόγου και γιατί το ζητούν τώρα;
    Κάθε απάντηση δεκτη

  • Δλδ τώρα θέλουν την βοήθεια του κόσμου όταν πέρυσι μας λέγανε (οχιές) που λέγαμε την αλήθεια. Να μην ξεχάσετε το διγκοζη να φέρετε

  • ποιά λιοντάρια 3 κι ο κούκος είστε σας είδαμε κι πέρυσι ποιοί ήσασταν
    άιντε φκιάσι καμιάν δλιά κι αφήστε τα κασμέρια

  • Δεν πειράζει και να διαλυθεί η ομάδα δεν νμζ να το πάρει κανένας χαμπάρι στην πόλη δεν θα λείψει και σε κάναν!Οπως στρωνεις κοιμάσαι σ αυτήν τη ζωή!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι