kozan.gr: Κι ο Πρόεδρος του Ανθοτόπου, υποψήφιος με τον Χ. Κουζιάκη και την Δημοτική Κίνηση Κοζάνη -Τόπος να Ζεις, κατά δημοσιεύματος που κάνει αναφορά σε σε “πλιάτσικο” από το πρώην Δημαρχείο Κοιλάδας: “Μόνο έκπληξη προκαλεί η χρήση της λέξης “πλιάτσικο” σε δημοσίευμα”

23 Οκτωβρίου 2024
16:11
Μόνο έκπληξη προκαλεί η χρήση της λέξης “πλιάτσικο” σε δημοσίευμα του kozanimedia στις 23/10 (προφανής μόνο η ηχητική συγγένεια με το επίθετο του διαχειριστή του μέσου). Ιδιαίτερα όταν γίνεται αναφορά στις εργώδεις προσπάθειες στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους δημότες του Δήμου Κοζάνης.
Σε μια εποχή κατά την οποία η υποχρηματοδότηση και οι συνεχείς οικονομικές επιβαρύνσεις των Δήμων δεν αποτελούν μυστικό το οποίο χρειάζεται δημοσιογραφικη έρευνα για να αποκαλυφθεί, όσοι αγωνιούν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους Δημότες αναγκάζονται να εφεύρουν τρόπους ώστε να ανταπεξέλθουν στο λειτούργημα που έχουν αναλάβει, πάντα στα πλαίσια του πλαισίου που καλούνται να λειτουργήσουν.
Καλούμε λοιπόν όλους όσους μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες να απέχουν απο εύκολους και προς δημιουργία εντυπώσεων χαρακτηρισμούς και ταυτόχρονα δημιουργώντας επιτέλους μια θετική ατζέντα για τον τόπο μας να επισκεφτούν τις τοπικές κοινότητες και να προσφερουν με τις δυνάμεις τους στο δύσκολο έργο ο καθένας από το μετερίζι του.
Ο Πρόεδρος ΔΔ Ανθότοπου
Παπαϊωάννου Ελευθέριος

 

kozan.gr: Έντονη αντίδραση πέντε Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης κατά δημοσιεύματος που κάνει αναφορά σε “πλιάτσικο” από το πρώην Δημαρχείο Κοιλάδας: “Ο Πρόεδρος της Κοιλάδας έχει καταγράψει ότι πήρε ο κάθε Πρόεδρος – Πόσο εύκολα για λίγα like ή απλά για τις εντυπώσεις αμαυρώνουν προσπάθειες και αγωνίες – ΔΕΝ έχετε κανένα δικαίωμα όμως να μειώνετε πρόσωπα και προσπάθειες”, λένε οι πρόεδροι

 

kozan.gr: Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ελλησπόντου – Δημητρίου Υψηλάντη Νεκτάριος Ελευθεριάδης για δημοσίευμα που αναφέρεται σε “πλιάτσικο” από το πρώην Δημαρχείο Κοιλάδας και “πρωτοφανών καταστάσεων”: “Δεν ανταποκρίνονται επ’ ουδενί στην πραγματικότητα”

Ένα σχόλιο

  • Λευτερη που τους υποστηρίζεις, απαντησε μας γιατί δεν κάλεσαν τους προέδρους Καμπνοχωριου, Τετραλοφου, Βοσκοχωριου, Αγ Δημητριου;;;; μπιζμπιζε χωρίς διαδικασία μόνο στους δικούς τους;;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι