kozan.gr: Γ. Ζεμπιλιάδου στο Π.Σ.: “Όποιος ακούει αυτό το ηχητικό απόσπασμα (με όσα είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ιωάννης Τσακνάκης στο ξεχασμένο – ανοιχτό – μικρόφωνο) καταλαβαίνει αυτό που είναι πασιφανές. ότι εδώ υπήρχε ένα έργο που “έσπασε” …κι αυτό είναι παράνομο” – Η ερώτηση που έθεσε προς τον Περιφερειάρχη Γ. Αμανατίδη (Βίντεο)

23 Οκτωβρίου 2024
22:17

Η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας,  Γ. Ζεμπιλιάδου, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 23/10, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα, απευθύνοντας και σχετικά ερωτήματα προς τον Περιφερειάρχη: “Όποιος ακούει αυτό το ηχητικό απόσπασμα (με όσα είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ιωάννης Τσακνάκης στο ξεχασμένο – ανοιχτό – μικρόφωνο) καταλαβαίνει αυτό που είναι πασιφανές. ότι εδώ υπήρχε ένα έργο που “έσπασε” …κι αυτό είναι παράνομο”.

6 σχόλια

  • Κρίμα στον Περιφερειάρχη που τον ψηφίσαμε και πιστέψαμε, που αποδεχόμενος τις πράξεις,σημαίνει ότι τις αποδέχεται και ο ίδιος και πόσο μάλλον κάτι τόσο σοβαρό, γιατί δεν επεμβαίνει η δικαιοσύνη….

  • Σιγά τα ωά! Το σπάσιμο των έργων και η προώθηση σε ημέτερους είναι καθημερινή πρακτική. Αν πραγματικά θέλατε να κάνετε έλεγχο, θα σηκώνατε χίλια πράγματα απ’ τη Διαύγεια. Και υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να τρώμε το δημόσιο χρήμα: οργανώνουμε σεμινάρια, κάνουμε ημερίδες, βάζουμε πληρωμένες καταχωρήσεις, κάνουμε απευθείας αναθέσεις, κάνουμε εικονικές προσκλήσεις εργολάβων και προμηθευτών, παίρνουμε εικονικά τιμολόγια, κλπ. Τι είναι αυτό που δεν έγινε όλα τα προηγούμενα 50 χρόνια και νομίζετε κα ΖΕΠιλιάδου πως θ’ αλλάξει τώρα, που απ’ το 2019 έπεσαν ξανά στο φαγοπότι οι γαλάζιες ακρίδες; Αυτές που με το φαγοπότι τους έριξαν το 2009 τη χώρα στο ΔΝΤ και κανείς δεν πλήρωσε ποτέ;

    • Άκρα και συ στο κόλπο ανώνυμε γιατί δεν τα καταγγελίες λοιπόν αυτά που ξέρεις. Όσο για τη Ζεμπιλιάδου ισχύει το καθαρός ουρανός…. Γιαυτο όταν μιλάει δεν μασάει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι