kozan.gr: Γκοβεδάρος σε Βύζα: “Φοράς παντελόνια; Δεν αποδέχεσαι ότι εξύβρισες το σπίτι μου; Δε ντρέπεσαι λίγο” – Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο (Βίντεο)

23 Οκτωβρίου 2024
22:45

Μια αναφορά της Γ. Ζεμπιλιάδου που προκάλεσε την αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κ. Βύζα ο οποίος αμφισβήτησε ότι υπάρχει κόντρα με τον Χ. Γκοβεδάρο αλλά κι ότι τον εξύβρισε αναφερόμενος στα γεγονότα που παρουσιάστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα στη δημοσιότητα. Η στάση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Χ. Γκοβεδάρου ο οποίος και έλαβε το λόγο …κι έγινε “χαμός”, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε διακοπή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

 

 

19 σχόλια

  • Πραγματικά είναι θλιβερή η ποιότητα του περιφερειακού συμβουλίου. Σε άλλες εποχές αυτούς δεν θα τους άφηναν όχι να διαχειριστούν θέσεις ευθύνης και εξουσίας, αλλα δεν θα μπαίνανε ούτε σε ψηφοδέλτια.
    Ο περιφερειάρχης θα εκτεθεί κι άλλες φορές.
    Ο πρόεδρος του περιφερειακού δεν το χει, για να τον προστατέψει. Δεν είναι γάτος. Δε δίνεις το λόγο όταν ξέρεις τι θα ακολουθήσει.

    • Επίτηδες το έκανε γιατί αυτό τους ψυχαγωγεί. Δεν είδες τον Αμανατίδη σχεδόν γελούσε. Τι πράγματα είναι αυτά ; Που τους βρήκαμε ρε όλους αυτούς ;

    • Είναι υποχρεωμένος να δώσει το λόγο όταν αναφέρεται το όνομα κάποιου περιφερειακού συμβούλου. Ωστόσο πρέπει και να τον αφήνει να μιλήσει, όχι να μιλάει από πάνω του συνέχεια ώστε το autoswitch του streaming να μη τον δείχνει και να δείχνει συνέχεια στην κάμερα τον πρόεδρο (μιας και είναι ρυθμισμένο να τον έχει σε προτεραιότητα). Πρόεδρε γάτα είσαι ξέρεις όλα τα κόλπα για να φαίνεσαι συνέχεια εσύ στην κάμερα….

  • Ο Αμανατιδης έπρεπε να παύσει και τους δυο από τα καθήκοντα τους μιας και βάλουν μυαλό , τώρα έκανε μια τρύπα στον νερό

  • ειναι λυπηρο να βλεπουμε εναν αμηχανο περιφερειαρχη να μην παιρνει θεση και να μην δινει δικιο στον γκοβεδαρο την στιγμη που ξερουμε ολοι τι εγινε,κριμα αμανατιδη για την σταση σου,ντροπη σου

  • Εικόνα Περιφερειακού Συμβουλίου…κατάντια.
    Αυτοί οι κύριοι θα δώσουν λύσεις θα κάνουν προτάσεις και έργα στη Δυτική Μακεδονία;
    Και ο ανεξάρτητος Περιφερειάρχης να χαμογελά..ντροπή!

  • Παραίτηση των δύο Αντιπεριφερειάρχων τώρα και για το θέμα τον Γρεβενών να παρέμβει η δικαιοσύνη.
    Το λυπηρό ότι με την στάση του ο Περιφερειάρχης δείχνει να μην τον ενοχλεί η συμπεριφορά τους.
    Κρίμα και είναι ούτε ενας χρόνος στην διοίκηση!

  • Εμείς που ψηφίσαμε Γκοβεδάρο τον ψηφίσαμε για να έχει ρόλο. Όχι για να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα μετά από μισό χρόνο και να μας λέει ότι άφησε το γραφείο του. Ευχαριστούμε για την χάρη κ. Γκοβεδάρο

    Βρήκε και ο Κασαπίδης ευκαιρία για φωνές, ας κοιτάξει καλύτερα το ύφος που είχανε ο ίδιος και τα στελέχη του 5 χρόνια

  • Πάει ο Χάρης θα πάει κάτι. Μην περιμένεις από τον Αμανατίδη να σε δικαιώσει. Την πάτησες Χάρη αλλά και Χάρη τι λόγια ήταν αυτά στον Βύζα. Λυπάμαι που σας ψήφισα. Γίνατε θέατρο για γέλια. Κρίμα στον Αμανατίδη που τρέχει και εσείς τον μηδενήσατε. Τόσο άπειροι πολιτικοί είστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι