kozan.gr: Νέα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε και μετέδωσε kozan.gr, όταν έκλεισε η ζωντανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου – Ο νέος διάλογος του Βύζα με τον Γκοβεδάρο- Η κόντρα του Κασαπίδη με τον Σαββόπουλο κι οι φωνές του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας για την όλη κατάσταση (Βίντεο)

23 Οκτωβρίου 2024
22:58

Νέα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το kozan.gr, όταν έκλεισε η ζωντανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, μετά την έντονη αντιπαράθεση Γκοβεδάρου – Βύζα. Ο νέος διάλογος του Βύζα με τον Γκοβεδάρο- Η κόντρα του Κασαπίδη με τον Σαββόπουλο κι οι φωνές του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας για την όλη κατάσταση

32 σχόλια

  • Κάποιους τους πόνεσε πολύ η ήττα πριν 1 χρόνο
    Ζεμπιλιαδου και Κασαπιδης προσπαθούν να κάνουν από κοινού αντιπολίτευση, αποχωρούν μαζί και φαίνεται ότι αποφασίζουν από κοινού

    • κι εσύ στον κόσμο σου τρολάκι!
      Το ότι τα έχει κάνει μπάχαλο ο Αμανατίδης και η παρέα του και δεν μπορεί να τους μαζέψει, ενώ ο τόπος τρώει τη μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη, δεν το βλέπεις ε;!!!!

  • Τεραστιος Σαββοπουλος,λεει στον κασαπιδη οταν εισουν περιφερειαρχης και εγω με τον κιοσσε μαλωσαμε και ειπαμε λογια μεταξυ μας και εσυ κρυβοσουνα,εκλεισες την κουρτινα και τωρα λες οτι ειναι πρωτογνωρα αυτα μεταξυ βυζα-γκοβεδαρου και ο ηθικολογος κασαπιδης το παγωνι,σηκωσαν ενα θεμα για τους τυπους,ολοι δηθεν ειναι με τον τσακνακη και ολοι θελαν να τον φανε,ουστ υτποκριτες.

    • Το ηχητικό το άκουσες. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Αυτό που έπρεπε να κάνει ο Τσακνάκης ήταν να ζητήσει συγγνώμη και όχι να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Όσον αφορά τον Σαββόπουλο ας μας πει αν συμφωνεί με τέτοιες πρακτικές

    • Ποιον λες τεράστιο γιατί μπερδεύτηκα. Τον αερολογο Σαββόπουλο που κάνει πολιτική με ψέματα και συκοφαντιες. Ποιο το έργο του τόσα χρόνια στην Καστοριά πέρα από το 0;

      • Ακόμα καί τώρα δεν λέτε νά καταλάβετε όσοι νομίζετε ότι χτυπάτε τον Σαββόπουλο λέγοντας τόν αερολογο καί δεν κάνει έργο στην Καστοριά, είστε βαθιά νυχτωμενοι,ο άνθρωπος παίρνει αέρα 7000 ψήφους και με κασαπιδη καί μα Αμανατίδη όταν ο δεύτερος παίρνει 3000 καί εσείς εκεί το χαβα σας, μπράβο τού γιατί καί ηθικός είναι καί γνώστης και δουλευταρας,κασαπιδης για γέλια για ακόμη μια φορά.

        • Ο Σαββόπουλος τα τελευταία είκοσι χρόνια άό αντινομάρχης του Λιάντση αντιπεριφερειάρχης του Δακή και μετά του Κασαπίδη και ένα χρόνο του Αμανατίδη έχει ο ίδιος ευθύνη για την κατάντια της Καστοριάς. Νομίζει ότι μηδενίζει το κοντέρ επειδή αλλάζει αρχηγό. Την άλλη φορά δώστε του 15.000 μονοσταυρίες τόσοι θάχετε μείνει φυσικά. Υγ ας είναι καλά η Αντώνιου που του έδωσε πόστο για να μην τον έχει στα πόδια της

          • Καλά ρε δεν βαρέθηκες να γράφεις ;
            Επειδή κάποιοι αυλικοί χάσατε τις θέσεις γράφετε πάλι τα ίδια και τα ίδια;
            Δεχτείτε επιτέλους την ΗΤΤΑ σας και προχωρήστε.
            Έλεος

          • Είστε για γέλια κάποιοι αυλικοί πού γράφετε συνέχεια άσχημα για τον Σαββόπουλο,ο άνθρωπος είναι ότι καλύτερο έχει η Καστοριά,δεν φοβάται κανέναν γιατί είναι άξιος καί καθαρός καί ο κόσμος τού το αναγνωρίζει, κρίμα τον κασαπιδη πού δεν τα μέτρησε καλά και άκουσε απολιθώματα τού παρελθόντος καί έφαγε τό κεφάλι του, άραγε γιατί γράφει ο παραπάνω για την Αντωνίου; αυτή τού έδωσε θέση η ο λαός τής Καστοριάς; γειά σού λεβέντη Σαββόπουλε είμαστε μαζί σου.

          • Μήπως να προχωρήσει ο Σαββόπουλος καμμία υπόθεση μπας και γίνει τίποτε και στην Καστοριά;

  • Ο Γκοβεδάρος πάντως γύρω γύρω εκεί τρίβεται να ξαναγυρίσει. Νόμιζε θα πέσουν παρακάλια αλλά όταν τον παράτησαν μόνο και συνέχισαν χωρίς αυτόν είδε τα δύσκολα.

    • Αρχίζω και το πιστεύω αυτό που λες. Θα καταντήσει γραφικός και γενικά θέλει πολύ προσοχή. Το θυμικό δεν είναι γνώμονας για σωστές συμπεριφορές πάντα

    • Αυτό κατάλαβες ξεφτερι μου,ο Σαββόπουλος με τον Κιοσσέ μαλωσανε με περιφερειάρχη τον κασαπιδη πριν 3 χρόνια, ψάξε κάτι άλλο να κάνεις αντιπολίτευση,το κάστρο το έχασε μόνος του ο ηγεμόνας σου ο κασαπιδης νομίζοντας ότι μόνος του κέρδισε την περιφέρεια.

        • Μάλλον αυτοί στείλανε τον κασαπιδη σπίτι του καί πολύ καλά τού κάνανε,ας καθετε τώρα στην αντιπολίτευση ο ανεπαρκής και ας κάνει ερωτήσεις, πονάει αλλά αυτή είναι η αλήθεια,ο αγνωμονας κασαπιδης το πλήρωσε ευτυχώς για την περιοχή μας.

  • Υποκρισία εκ μέρους τους Κασαπιδη να έχουν γίνει σκηνικά στην παράταξη του και τώρα να κουνάει το δάχτυλο.
    Όπως και να έχει αυτά πρέπει να λύνονται μέσα στην “ομάδα”

    • Καλά, για τον Βίζα δεν είναι κάτι το άσχημο που του είπε!
      Φυσιολογικά το πήρε αν του έλεγε ότι ήταν ευγενικός θα τον πείραζε!

  • Το Συγνώμη δεν το έχει στο λεξιλόγιο ο Βίζας γι’αυτό Χάρη πήγαινε στην δικαιοσύνη εκτιθεσαι και εσύ με την στάση σού, του αξίζει.

  • λέω τώρα εγώ μήπως πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος με αυτους που μπλέξαμε?
    περιμένεις απο αυτά τα άτομα να γίνει δουλεια?
    το χειρότερο είναι ότι δεν ντρέπονται.
    οι σοφοί εις τας αθήνας δεν τα βλέπουν?
    ο ένας βρίζει τον άλλο, ο άλλος τους αποκαλεί αναιδέστατους (μιας και είναι ευγενικός αυτός ) και ο πολύυυυυυ μεγάλος κάθετε και ακούει λες και είναι σε καταστολή.
    κοζάνη ώρα 0

    • Είσαι τυχερός που έχεις αυτούς. Φαντάσου να είχες τις κοτουλες ή τον λογογράφο του Δημάρχου! Εκεί να δεις παρακμη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι