kozan.gr: Tροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού στην οδό Γκέρτσου στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Μαμάτσειο (Φωτογραφίες)

24 Οκτωβρίου 2024
18:41

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού (ηλικιωμένου) στην οδό Γκέρτσου στην Κοζάνη σημειώθηκε στις 17:30 της Πέμπτης 24/10. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, για να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή και διασωληνώθηκε ενώ υποβάλλεται και σε άλλες εξετάσεις. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο τραυματίας δεν έφερε πάνω του κάποια ταυτότητα και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει στις αστυνομικές αρχές γνωστά τα στοιχεία του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

 

 

4 σχόλια

  • Χαμός στους δρόμους χαβούζα!!!
    Τα καλώδια που είχαν απλώσει και κανένα μετρήσεις για το κυκλοφοριακό τι απέγινε δήμαρχε πήγαν περίπατο η μελέτες.

  • Ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος για τους πεζούς…. και ναι ξέρουμε όλοι ότι περνάνε από όπου να ναι και όχι από διαβάσεις αλλά και σωστός να είσαι και να προσπαθήσεις να περάσεις από διάβαση κινδυνεύεις πολύ….
    Για σταμάτημα δε σχεδόν ποτέ

  • Στο συγκεκριμενο δρόμο βρίσκεται η εργασία μου όποτε έχω να σας πω ότι μάλλον από τύχη δεν με έχει πατήσει κανενας στη διάβαση . Αρχικα όχι μόνο δεν σταματάνε κάνουν και ελιγμό για να σε περάσουν. Μιλάμε για τρέλα ! Παραδειγματισμός να τον κλείσουν μέσα να το κουβαλάει όλη του τη ζωή ! κρίμα ο άνθρωπος ειλικρινά ήταν και γνωστός ! Έκανε το λάθος να περάσει από που; Από τη διάβαση ! Έλεος αυτή η Γκέρτσου τα φανάρια διακοσμητικά ο πιο κεντρικός δρόμος και δεν έχει φανάρια μια ευθεία και τρέχουν σαν τρελοί ! Από τύχη περνάμε ακόμα απέναντι ! Το παπί προχθές πάλι στη Γκέρτσου σταμάτησε συο στοπ και ήρθε ο άλλος από πίσω τον πήρε σβάρνα ! Τι παίρνουν οι οδηγοί εδώ στη Κοζάνη δεν ξέρω κι η τροχαία δεν ασχολείται τους νοιάζει μόνο αν τα παπακια των πιτσιρικάδων έχουν εξάτμιση…Η τροχαία ας στηθεί μια μέρα εδώ στη Γκέρτσου να τους ξεσκίσει όλους να δεις τι καλά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι