Σέρβια: Η ταβέρνα “Τα Κάστρα» έκλεισε τον κύκλο της (Γράφει ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου)

24 Οκτωβρίου 2024
23:08
Ο Μάστορας έλεγε :Ο Νικόλας είναι μεγάλος μάστορας.
Ο Νικόλας ο Κάστρας ο Σοβαρός μετά από 55+ δουλειάς έκλεισε τον κύκλο του παραδίδοντας στο Δήμο τα κλειδιά του δημοτικού καταστήματος «Τα Κάστρα» που ήταν και το σήμα κατατεθέν του Δήμου μας στην εστίαση για πολλά πολλά χρόνια.
Ξαδερφάκι χόρτασες δουλειά και μας χόρτασες γεύσεις τόσα χρόνια.Σε ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες γευστικές στιγμές που μας χάρισες.

5 σχόλια

  • Τις οφειλές δεκάδων χιλιαδων ευρώ στο δημο τις πληρωσε; Γιατί έτσι χωρίς να πληρώνεις ενοίκιο και νερό όλοι μάγκες ειμαστε

    • Είναι πάρα πολύ καλός μάγειρας από παιδί θυμάμαι τις ωραίες γεύσεις του και τα υπέροχα γλέντια που έχουν γίνει εκεί…ήταν στολίδι για την περιοχή μας….εάν πλήρωσε η όχι τους λογαριασμους πόσο θα αλλαξει την δική σου ζωή ανώνυμε!

      • Είσαι σοβαρός; Ξαδελφακι ο δήμαρχος, χρωστάει ο δήμος την ΔΕΗ, διπλασιάστηκαν τα νερά και ρωτάς τι θα αλλάξει η ζωή ; Αναρωτιέσαι τι ενδιαφέρει εάν χρωστάει στον δήμο; Εάν είναι καλός μάγειρας η όχι άσε να το κρινουμε οι πελάτες και όχι τα ξαδελφακια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι