Integrated master θα χορηγεί το Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

25 Οκτωβρίου 2024
17:02
Κανένα σχόλιο

Μετά από προσπάθεια 5 ετών και τη στενή συνεργασία με τη διοίκηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και τη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας, το Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων πέτυχε την υπαγωγή του προγράμματος σπουδών Α’ κύκλου στις διατάξεις του άρθρου 78 του ν. 4957/2022 (Α’ 141) για την χορήγηση ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master 7). Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού εκδόθηκε στο ΦΕΚ Β’ 5894/23-10-2024 και αναφέρει ότι η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών πρώτου κύκλου του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, οδηγεί στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) στην ειδικότητα του Τμήματος και ο τίτλος σπουδών αντιστοιχεί σε επίπεδο 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων σύμφωνα με το άρθρο 47 του ν. 4763/2020 (Α’ 254). Το Τμήμα μας ευχαριστεί θερμά τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεοδουλίδη Θεόδωρο για την ουσιαστική του συμβολή σε αυτό το πολύ θετικό και κρίσιμο αποτέλεσμα για το Τμήμα και τους αποφοίτους μας.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Καπαγερίδης Ιωάννης

Αναπληρωτής Καθηγητής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι