kozan.gr: 14.100 ευρώ από το Υπουργείο Πολιτισμού για αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής, τη δημιουργία νέας ιστοσελίδας για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης και για δύο ακόμη έργα

25 Οκτωβρίου 2024
17:28
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, το Υπουργείο Πολιτισμού προχώρησε στην έγκρισή συνολικού πόσου 14.100 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (καθαρή αξία : 11.370,97 € και Φ.Π.Α. 2.7290,03 € για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής,  τη δημιουργία νέας ιστοσελίδας για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, την ανάπτυξη διακριτής υποενότητας της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης, ενσωματωμένης στην ιστοσελίδα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης, και του σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών ξενάγησης μέσω QR code και λοιπών δικτυακών εφαρμογών για τις ανάγκες εκτέλεσης του του έργου: «Εργασίες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής και στην Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης στο πλαίσιο της Πιστοποίησης Μουσείων», σχεδιασμού τοποθεσιών Παγκόσμιου Ιστού (WWW).

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι