Ο Ευάγγελος Στεφανίδης για την υποψηφιότητά του στο ΕΒΕ Κοζάνης με υποψήφιο Πρόεδρο τον Γιώργο Παντελίδη

25 Οκτωβρίου 2024
18:25
Οι λόγοι που οι επαγγελματίες πρέπει να ψηφίσουν τον Γιώργο Παντελίδη για το ΕΒΕ (Επιμελητήριο) Κοζάνης, οι λόγοι θα πρέπει να βασίζονται σε συγκεκριμένα οφέλη που μπορεί να φέρει η εκλογή του. Μερικά από τα επιχειρήματα που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν είναι:
👉Εμπειρία και Επαγγελματική Κατάρτιση: Ο Γιώργος Παντελίδης μπορεί να διαθέτει πλούσια εμπειρία στον επιχειρηματικό τομέα, καθώς και βαθιά κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του νομού Κοζάνης. Αυτό τον καθιστά ικανό να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα των επιχειρηματιών με αποτελεσματικότητα.
👉Προώθηση της Τοπικής Οικονομίας: Η συμμετοχή του στο ΕΒΕ μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, υποστηρίζοντας νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα των τοπικών επιχειρήσεων.
👉Υποστήριξη των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων: Ο Παντελίδης μπορεί να έχει προτάσεις για τη βελτίωση της χρηματοδότησης και της στήριξης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής αγοράς.
👉Δίκτυο Επαφών και Συνεργασίες: Μπορεί να έχει χτίσει ένα ισχυρό δίκτυο επαφών με άλλους επιχειρηματίες, οργανισμούς και κυβερνητικούς φορείς, κάτι που θα μπορούσε να ωφελήσει την περιοχή σε επίπεδο επενδύσεων και συνεργασιών.
👉 Καινοτομία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Αν προωθεί προτάσεις για την ενίσχυση της καινοτομίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, αυτό θα βοηθήσει την προσαρμογή των τοπικών επιχειρήσεων στις νέες τεχνολογικές προκλήσεις.
👉Βελτίωση Υποδομών και Υπηρεσιών: Ο Γιώργος Παντελίδης μπορεί να επικεντρώνεται σε ζητήματα όπως η βελτίωση των υποδομών και η ενίσχυση των υπηρεσιών που προσφέρει το ΕΒΕ στα μέλη του, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα, υποστήριξη στην εξαγωγική δραστηριότητα ή νομικές συμβουλές.
👉Δέσμευση για Διαφάνεια και Λογοδοσία: Αν προβάλλει την ανάγκη για διαφάνεια στις διαδικασίες του Επιμελητηρίου, με τακτική λογοδοσία και ανοιχτές διαδικασίες προς τα μέλη, αυτό μπορεί να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών.
✅️Οι επαγγελματίες της περιοχής αναζητούν εκπροσώπους που θα προάγουν τα δικά τους συμφέροντα και θα συμβάλλουν στη βιωσιμότητα και ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους. 🤝Όλοι οι πιο πάνω λόγοι είναι και για εμένα μία μεγάλη πρόκληση γι’ αυτό αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Νέο Δυνατό Επιμελητήριο.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι