Ο Γιάννης Μπασίνας για την υποψηφιότητά του στο ΕΒΕ Κοζάνης με υποψήφιο Πρόεδρο τον Γιώργο Παντελίδη

25 Οκτωβρίου 2024
16:24
Κανένα σχόλιο
Κατεβαίνω στις επερχόμενες εκλογές για να στηρίξω την εστίαση και να βοηθήσω να ορθοποδήσει μέσα από τον ρόλο μου ως υποψήφιος για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) Κοζάνης,με επικεφαλής το Γιώργο Παντελίδη για να αναδειξω πέντε πυλώνες:
👉1. Προώθηση τοπικών συμφερόντων και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας: Με την εκπροσώπηση στο ΕΒΕ, θα έχω τη δυνατότητα να υπερασπιστω τις ανάγκες και τα προβλήματα των επιχειρήσεων της εστίασης, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
👉2. Διαμόρφωση ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος: Θα μπορω να προωθήσω προτάσεις για φορολογικές ελαφρύνσεις και νομοθετικές ρυθμίσεις που θα βελτιώσουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της εστίασης. Στόχος είναι η μείωση της γραφειοκρατίας και η διευκόλυνση της λειτουργίας των επιχειρήσεων.
👉3. Στήριξη στην ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Η προώθηση της τεχνολογικής εκπαίδευσης και η ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων εστίασης είναι απαραίτητα στοιχεία για την προσαρμογή στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς. Ως μέλος του ΕΒΕ, θα μπορω να διεκδικήσω εκπαιδευτικά προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία για την αναβάθμιση των επιχειρήσεων.
👉4. Δημιουργία δικτύων συνεργασίας: Μέσα από την παρουσία μου στο ΕΒΕ, θα έχω τη δυνατότητα να ενισχύσω τη συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων του κλάδου, προωθώντας δράσεις που θα βοηθήσουν στην αμοιβαία ανάπτυξη και τη δημιουργία κοινών προωθητικών ενεργειών για τη στήριξη της τοπικής αγοράς.
👉5. Ανάδειξη του τουριστικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής: Η ανάπτυξη του τουρισμού και η σύνδεσή του με την τοπική γαστρονομία μπορεί να δώσει ώθηση στον κλάδο της εστίασης. Η προώθηση δράσεων που θα ενισχύσουν τον γαστρονομικό τουρισμό της Κοζάνης είναι κλειδί για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και των επιχειρήσεων.
✅️Με την ενεργό συμμετοχή μου στο ΕΒΕ, μπορω να γίνω ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην επιχειρηματική κοινότητα και τις αρχές, δίνοντας φωνή στον κλάδο της εστίασης και προσφέροντας λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
✅️ Με την προϋπηρεσία μου ως πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης, έχω αποδεδειγμένη γνώση των προβλημάτων, των προκλήσεων και των αναγκών των επιχειρηματιών του κλάδου. Η εμπειρία αυτή μου δίνει τη δυνατότητα να υπερασπιστω αποτελεσματικά τα συμφέροντά τους στο ΕΒΕ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι