kozan.gr: ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: Oι προϋπολογισμοί εσόδων & εξόδων της παράστασης «Οικογένεια Νώε» η οποία θα αποτελέσει την παραγωγή της παιδικής σκηνής της θεατρικής περιόδου 2024-2025

26 Οκτωβρίου 2024
05:33

 

Oι προϋπολογισμοί εσόδων & εξόδων της παράστασης «Οικογένεια Νώε» η οποία θα αποτελέσει την παραγωγή της παιδικής σκηνής της θεατρικής περιόδου 2024-2025.

 

Το έργο
Πρόκειται για ένα έργο με σπάνια ευαισθησία που γράφτηκε πριν σχεδόν 30 χρόνια, αλλά παραμείνει εξαιρετικά επίκαιρο. Η κλιματική αλλαγή και η προστασία της φύσης, οι νόμοι της και τα μυστήριά της, η αρχή και το τέλος της ζωής, οι σχέσεις ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, ανθρώπους και ζώα, νέους και γέρους, μικρά και μεγαλύτερα αδέρφια. Οι συγγραφείς σημειώνουν: «Γράφοντας τη μυθική αλλά και πολύ καθημερινή ιστορία της “Οικογένειας Νώε”, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πολύ γνώριμα προβλήματα, αλλά και παιδικές απορίες: Γιατί οι άνθρωποι να καταστρέφουν τη φύση; Γιατί το ένα ζώο να κινδυνεύει από το άλλο και, πολύ περισσότερο, τα ζώα από τους ανθρώπους;…… Στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν, οι ήρωές μας ανακαλύπτουν τη δύναμή τους και τις αδυναμίες τους, προπαντός όμως ανακαλύπτουν ότι όλα αυτά που ζήσανε, και τα καλά και τα κακά, ήταν εξίσου πολύτιμα και μοναδικά. Κι ότι στο τέλος του ταξιδιού τους θα τα θυμούνται όλα με τρυφερότητα και χιούμορ, ακόμη και με νοσταλγία».

2 σχόλια

  • Γιατι τετοια διαφορά στα τελικα κοστη με την καθαρη αμοιβη; (ιδιως στην σκηνοθεσια) ειναι επαγγελματικη δαπανη; γιατι δεν γινεται πρόσληψη; οι ηθοποιοι που θα μενουν τοσους μηνες; αυτα δεν υπολογιζονται στην παρασταση;
    Παντως, ειναι “σιγουρα” λεφτα γιατι τα σχολεια θα πανε ετσι κι αλλιως

  • Ο κ. Χλιαράς τους τακτοποίησε τους κολλητούς του διςπιστώνουμε. Ο,τι λέγατε για τους άλλους, όλα τούμπα τώρα ε?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι