kozan.gr: Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης έκοψε την πίτα του, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου, στο Resto Bar στην Κοζάνη (Bίντεο 25′ & 30 Φωτογραφίες)

12 Φεβρουαρίου 2025
20:46

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης έκοψε την πίτα του, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου, στο Resto Bar στην Κοζάνη.


8 σχόλια

  • Πιο φτωχικά πεθαίνεις, 4 σε ένα τραπέζι κάθονται 1 καφές στο τραπέζι ούτε για καφέ δεν έχουν.
    Υ.Γ. κανένα τραγούδι σαν είπε ο Σβώλης η ξεχάσατε!!!!!!!!!

  • Μέχρι του χρόνου ένα 25% θα έχει βάλει λουκέτο. Η κατάσταση είναι τραγική. Φαίνεται άλλωστε από τα ποσα καταστήματα είναι κλειστά.

  • Είστε από τους συνυπεύθυνους στην διάλυση της Κοζάνης, μηδέν αντίδραση. Τον Αμανατίδη γιατί τον καλέσατε; Για να σας φέρει πάλι κάνα πρόγραμμα δυπα για τσάμπα προσωπικό;

  • Aπορω εκει στον εμπορικο συλλογο τον Αμανατίδη τι τον θελατε και ολους τους αλλους το οτι η περιοχη παει απο το κακο στο χειροτερο οτι δεν θα μεινει τπτ ορθιο τι περιμένετε και τους χειροκροτάτε κιόλας.Είστε όλοι συνηπεύθυνοι!

  • Έχω 4 χρόνια που έχω φύγει από την Κοζάνη και άνοιξα αλλού μαγαζί. Παρακολουθώ τα νέα και κρατάω επαφές με φίλους και συγγενείς. Έχω να πω ότι χαίρομαι που δεν παρέμεινα εκεί. Η κατάσταση φαίνεται και από τις φωτογραφίες τραγική. Ελάχιστος νέος παραγωγικός κόσμος. Κερδοσκόποι και αδαείς σε θέσεις εξουσίας. Τι άλλο να πω ταρακουνηθείτε λίγο γιατί έχετε πιάσει πάτο.

  • Όλα τα καταστήματα για φούντο…. Πλούσιος μόνο ο Ρεστομπαρ..που έκοψε όλες τις πίτες και βρίζει και την κυβέρνηση …. Ωραίος

  • Κάθε χρόνο η πίτα του εμπορικού εκεί. Γιατί;;; Αλλά μαγαζιά δεν έχει η Κοζάνη;; Θα πρέπει να στηρίζετε όλα τα μαγαζιά κύριοι Δραγατσίκα Σβώλη κ.α.
    Παντού αυτό γίνετε. Μόνο εδώ κοιτάμε το εμείς κι εμείς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι