✅️ Στην υπό κατασκευή νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Δημήτριο Τσαλικάκη, τον Διοικητή του Γ.Ν. Κοζάνης Δημήτρης Κ. Σιόλιος, τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Λαζαρος Γκερεχτες, την Περιφερειακή Σύμβουλο και Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής Ευθαλία Ράνδου.
➡️ Ενημερωθήκαμε για την εξέλιξη των εργασιών – πλησιάζουμε στην ολοκλήρωσή τους – και συζητήσαμε για τον προγραμματισμό μετεγκατάστασης των κλινικών που θα λειτουργήσουν στις νέες εγκαταστάσεις.
➡️ Επίσης συζητήσαμε με τον κ. Τσαλικάκη ζητήματα που σχετίζονται:
▶️ με το αίτημα λειτουργίας Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου,
▶️ με τον σχεδιασμό για την αύξηση των κλινών ΜΕΘ,
▶️ με την κατασκευή νέων κτιριακών υποδομών σε χώρους κοντά στη νέα πτέρυγα που θα συνδυάζονται με την κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ.
Άλλο ένα έργο του Κασαπίδη! Μπορούσατε τουλάχιστον να το αναφέρετε!
Επ Γιωργο που εισαι ? Κηπακους και κοτούλες ? Παρε με τηλ να τα πουμε. Ταδε εφη Μητσοτάκης
Πολύ ζόρι με τον Κασαπιδη βρε παιδί μου! Με την υπουργαρα γιατί δεν ασχολείστε άραγε???? Όλα δουλεύουν κανονικά…. ή μήπως δουλευόμαστε???
Ενημερώθηκε στο Μαματσειο ο περιφερειάρχης από τον αντιπεριφερειάρχη. Λες και δεν τα ήξεραν από το σπίτι τους γαμπρός και κουνιάδος. Γελοιογραφίες. Οι δε μηχανικοί με τα κράνη στη φωτογραφία μάλλον ως γλάστρες σε τηλεπαιχνίδι μοιάζουν. Η έλλειψη σοβαρότητας στο μεγαλείο της.
Όσα κτήρια και να κάνετε δεν θα έχουν καμία αξία αν δεν έρθουν γιατροί και για να έρθουν γιατροί πρέπει οι της περιφέρειας να χορηγήσουν οικονομικά κίνητρα στους γιατρούς όπως κάνουν και άλλες περιφέρειες.Η δικιά μας περιφέρεια τι περιμένει;Έστω πως φτιάχνετε μία ΜΕΘ με 100 κρεβατια και η καλύτερη σε ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό σε όλον τον κόσμο ,δωρον αδωρον ,γιατροί με αυτόν το μισθό δεν έρχονται.Παραδειγμα η κλειστή ΜΕΘ της Πτολ/δας.Απορώ με την περιφέρεια μας.Γιατί δε χορηγεί κίνητρα.Αυτά για να καταλαβουμε γιατί δεν έρχονται γιατροί.Αυτό που κάνει το υπουργείο ότι εγώ προκήρυξα θέσεις γιατρών αλλά δεν έρχονται είναι η μισή αλήθεια ,γιατί δε λέει το γιατί.
Έργα που δεν χωράνε κομματικές κορώνες. Αξίζουν τα εύσημα σε όσους συμβάλλουν σε έργα αναβάθμισης της υγείας του κάθε πολίτη!
Κασαπιδη θα λέμε και θα κλαίμε κλεμε!
Έργο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ δικό του, για καμαρώνουν κάποιοι “λεβέντες” σήμερα!
Η επέκταση είναι έργο του ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ. Αντε τώρα να βάλεις κανένα γαρύφαλλο με τον Γιωργάκη σου για να τα κονομήσετε
Η ΜΕΘ στο ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ είναι κλειστή και στο ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ σχεδιάζουν για αύξηση κλινών.Ακούει κανείς στην ΠΤΟΛΕΜΑΪ́ΔΑ και στο ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ?
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΑΛΛΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ??? Η ΚΟΖΑΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ . ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΜΕΘ !!!!!!
Ολαααα ,έργα του Κασαπιδη, και τα χρεώνεται ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣΣΣΣΣ ,
Όλα έργα του Έλληνα και Ευρωπαίου φορολογουμενου. Αντε στις κοτουλες σου τωρα