Ξεκίνησε, στην Πτολεμαίδα, το απόγευμα του Σαββάτου, με συμμετοχές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, το Eordaia Tour Vol. 2 που διοργανώνει η Λέσχη Φίλων VESPA Πτολεμαΐδας
https://www.youtube.com/shorts/Hc6hApluzEg
Το πρόγραμμα της Κυριακής 4 Μαΐου 2025
8:30 – 10:30 Εγγραφές
Σας περιμένουμε στο καφέ Danos Beer House στην νότια είσοδο της Πτολεμαΐδας, όπου θα γίνουν οι εγγραφές και θα πιούμε τον καφέ μας. Ακριβώς δίπλα υπάρχει βενζινάδικο για να γεμίσουμε τα ντεπόζιτά μας και να προετοιμαστούμε για την εκδρομή που θα ακολουθήσει.
11:00 Αναχωρούμε προς το Αμύνταιο με τελικό προορισμό το παραλίμνιο χωριό Άγιος Παντελεήμων. Εκεί θα επισκεφθούμε το κτήμα Κυρ Γιάννη για ξενάγηση και γευσιγνωσία (29χλμ). Κατά την διαδρομή μας θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Λίμνη Βεγορίτιδα από ψηλά.
14:00 Αναχώρηση για Πτολεμαΐδα (33χλμ)
15:00 Επιστροφή στην πόλη της Πτολεμαΐδας όπου θα πραγματοποιηθεί στάση στο Πάρκο εκτάκτων αναγκών για αναμνηστική φωτογραφία.
15:30 Θα κατευθυνθούμε προς στον ιππικό όμιλο Εορδαίας ο οποίος απέχει 5χλμ από την πόλη. Εκεί έχει φυσικά το κοντοσούβλι που όλοι αγαπήσαμε και θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τα άλογα και να ακούσουμε χρήσιμες πληροφορίες για αυτά από τον υπεύθυνο του ομίλου. Θα ακολουθήσει η παράδοση των αναμνηστικών βραβείων και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της λαχειοφόρου.