Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας καταδικάζει την παράνομη σύλληψη από το κράτος του Ισραήλ, σε διεθνή ύδατα, 27 Ελλήνων πολιτών μεταξύ των οποίων και της βουλευτή Φλώρινας, Θεοπίστης (Πέτη) Πέρκα

4 Οκτωβρίου 2025
14:05
Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας καταδικάζει την παράνομη σύλληψη από το κράτος του Ισραήλ, σε διεθνή ύδατα, 27 Ελλήνων πολιτών μεταξύ των οποίων και της βουλευτή Φλώρινας, Θεοπίστης (Πέτη) Πέρκα, καθώς και πολλών άλλων, που συμμετείχαν στον στόλο αλληλεγγύης “Global Sumud Flotilla”, ο οποίος επιχειρούσε να προσεγγίσει τη Γάζα παρά τον εναέριο, χερσαίο και θαλάσσιο αποκλεισμό, που έχει επιβληθεί από το 2007 και πλέον οδηγεί σε ανθρωπιστική καταστροφή.
Η κυβέρνηση οφείλει να μεριμνήσει άμεσα ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία των συλληφθέντων καθώς και η άμεση επιστροφή τους στη χώρα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Βασίλειος Στ. Καραντζίδης Ιωάννης Γεω. Ιωαννίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι