Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου “Βόρειο Πεδίο” – Πρόεδρος ο Στράτος Ιορδανίδης

16 Οκτωβρίου 2017
06:24
Κανένα σχόλιο

Μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου Στράτου Ιορδανίδη κλήθηκαν οι σύμβουλοι που εκλέχτηκαν στις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 8 Οκτωβρίου 2017, συνεδρίασαν και συνήλθαν σε σώμα στις 14 Οκτωβρίου 2017 στο γραφείο του Συλλόγου.

Της διαδικασίας προέδρευσε όπως προβλέπεται από το καταστατικό ο πλειοψηφών σύμβουλος ο οποίος γνωστοποίησε τις θέσεις του προεδρείου και ζήτησε υποψηφιότητες για αυτές.

Κατά την διαδικασία αυτοπροτάθηκαν και τελικά εξελέγησαν για τις θέσεις που προβλέπονται μετά από ψηφοφορία οι:

Πρόεδρος: Στράτος Ιορδανίδης, Οικονομολόγος

Αντιπρόεδρος: Ελένη Τζιούφα, Δικηγόρος

Γενική Γραμματέας: Νίτσα Χριστοφόρου, Φιλόλογος

Ταμίας: Άννα Τούμπαρη Οικονομολόγος

Μέλος: Αλίκη Θεοδωρίδου, Ιατρός

Μέλος: Λάζαρος Κωτσίδης, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Μέλος: Ελένη Μπαμπίλα, Δασκάλα

Αναπληρωματικά Μέλη: Χαράλαμπος Συντάκης, Θέμιστοκλής Απατσίδης, Αριστείδης Σαχπατζίδης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους οι οποίοι προσήλθαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε το πολιτιστικό έργο που είχε ο σύλλογος έως τώρα. Για αυτό, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις δραστηριότητες του συλλόγου μας και να μας στηρίζετε στην προσπάθεια μας να συνδράμουμε στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας μέσω της Τέχνης του Θεάτρου και των υπόλοιπων Τεχνών.

Ο Πρόεδρος

Στράτος Ιορδανίδης

Η Γεν. Γραμματέας

Νίτσα Χριστοφόρου

dav

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.