kozan.gr: Απολογισμός & κριτική στη δημοτική αρχή από τους Κυριακίδη, Τουμπουλίδου, Καραπάτσιο, Κοϋιμτζίδου, Κυτίδη και Σιδηρά στη συγκέντρωση φίλων και μελών του συνδυασμού “Ενότητα” – Οι αναλυτικές τοποθετήσεις τους (Βίντεο)

16 Οκτωβρίου 2017
20:49

Απολογισμός και κριτική στη δημοτική αρχή, με βάση τα τρία χρόνια εμπειρίας τους στην αντιπολίτευση, αλλά και μέσα από τις παρεμβάσεις τους από τα πόστα που τους έχουν ανατεθεί, σε επίπεδο παράταξης, άσκησαν κατά τη σημερινή συγκέντρωση του συνδυασμού “Ενότητα”, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κυριακίδης, Τουμπουλίδου, Καραπάτσιος, Κοϋιμτζίδου και Κυτίδης. Δείτε αναλυτικά τις τοποθετήσεις τους όπως τις κατέγραψε το kozan.gr:

Κώστας Κυριακίδης

Νούλα Τουμπουλίδου

Βαγγέλης Καραπάτσιος

Ελπίδα Κοϋιμτζίδου 

Κώστας Κυτίδης

Αναστάσιος Σιδηράς

14 σχόλια

  • Συγκεκριμένα θέματα μόνο η Τουμπουλίδου, όλοι οι άλλοι γενικότητες και ρεσιτάλ αοριστολογ’ιας. Μαλούτα αν θες νικη καθαρισε τους μισούς και βρες νέο αιμα.

  • Αερολογίες και λόγια του αέρα αλλα και ανεμομαζώματα…τι να λεμε τωρα…κι άστο δεν πειράζει!!! Προβλέπω άνετη νίκη Ιωαννιδη στις επόμενες εκλογές κι όχι γιατι θα μπορούν εκείνοι..αλλα επειδή εσείς δεν θα μπορέσετε!! Που πας Λαζο μου με δαύτους??? Το πάθημα δεν σου γίνε μάθημα…κρίμα!!!

    • Ναι είναι ακριβως οι ίδιοι που έφαγαν πόρτα το 14. Τρομερή υπόσχεση, ειδικά τωρα που δεν ειναι στο Δημαρχειο θα φαν την πορτα απ’τον πρώτο γύρο.

  • εσεις Κυριακιδη τι κανατε για ολα αυτα που λες? τις σκουριασμενες κ σπασμενες κερκιδες στο στρ. γηπεδο?
    τον Νιαημερο που εχει τα ακριβοτερα ενοικια κ ειναι ενα χαλι μαυρο χωρις τουαλετες υποστεγα, πατε δειτε στο Αργος πως το κανουν!!!
    Τα χαλια του γηπεδου κ του κολυμβητηριου!! τα σπασμενα πεζοδρομια κ τις λακουβες που ελεγε ο Καραπατσιος οτι δεν υπαρχουν!!
    Επικοινωνιακα παιχνιδια, αναπτυξη θελει το ΕΒΕ με δημοτικες πλατες? Κ αν γινει η ΒΙΠΕ κ ερθουν μεγαλες εταιρειες τι θα γινει λεει ο Κυριακιδης…

  • Η συνάντηση ήταν αβάντα στον Ιωαννίδη. Ούτε Κυριακίδη ούτε κανέναν άλλον. Τα πράγματα στήνονται από τη βάση με νέους ανθρώπους και ιδέες. “Περάστε” εμπειρία και στηρίξτε νέες ιδέες, οι επαγγελματικοί προσδιορισμοί γιατροί βιοτέχνες κλπ κλπ δεν είναι τιποτα απολύτως

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.