Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου, αρρυθμία & πιθανή διακοπή υδροδότησης στις Τ.Κ. Αμυγδαλιάς, Ανατολής, Πύργων, Σταυρωτής, Κοντοβουνίου, έως τις 14.30,  λόγω διακοπής ρεύματος

9 Φεβρουαρίου 2026
08:41
Κανένα σχόλιο

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί όσους διαμένουν και δραστηριοποιούνται στις Τοπικές Κοινότητες Αμυγδαλιάς, Ανατολής, Πύργων, Σταυρωτής και Κοντοβουνίου του Δήμου Κοζάνης, ότι σήμερα, Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026,  λόγω των εργασιών που εκτελεί εργολάβος του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. με συνέπεια τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, θα υπάρξει αρρυθμία ή και πιθανή διακοπή υδροδότησης, έως τις 14.30.

Η πλήρης αποκατάσταση της υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί μετά την ηλεκτροδότηση των αντλιοστασίων από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

 

Από την Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος