kozan.gr: Σύσκεψη φορέων στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, το απόγευμα της Τετάρτης 13/5, για τις εξελίξεις στη Δυτική Μακεδονία και τις λιγνιτικές μονάδες (Βίντεο & Φωτογραφίες)

13 Μαΐου 2026
19:49

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαΐου στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης σύσκεψη φορέων και σωματείων, μετά από κάλεσμα των Εργατικών Κέντρων Κοζάνης και Εορδαίας, με αντικείμενο τις εξελίξεις στη Δυτική Μακεδονία, τις χαμένες θέσεις εργασίας και την ανάγκη νέων επενδύσεων στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τονίστηκε η ανάγκη κοινής διεκδίκησης για τη στήριξη της περιοχής, ενώ αποφασίστηκε να αποσταλεί επιστολή προς τον πρωθυπουργό με αιτήματα που αφορούν την απασχόληση, την παραμονή των νέων στον τόπο τους και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συνέχιση λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων, με εκπροσώπους σωματείων να επισημαίνουν πως η διακοπή λειτουργίας τους θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για τη Δυτική Μακεδονία και την τοπική κοινωνία.

   

6 σχόλια

  • Ορισμένες φάτσες εκεί μέσα δεν έχουν βαρεσει μια κι όμως η μαμά ΔΕΗ τους έκανε μάγκες….!!! Τώρα όλοι μας θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τα λάθη κάποιων ανθρώπων που βολεύτηκαν όλα τα χρόνια και την ανικανότητα των πολιτικών μας να βάλουν φρένο στην πράσινη απάτη που γίνεται εις βάρος του λαού !!! Ο Θεός βοηθός.

  • Aπο φωτογραφίες πήγαμε καλά οπότε δεν χρειάζεται ανησυχία.
    Κανείς από τους κύριους όμως που συμμετείχαν στη σύσκεψη δεν έδωσε απάντηση για το πότε τους έγιναν γνωστες η φιλοσοφία και οι θέσεις της Κυβέρνησης για την απολιγνιτοποιηση και ποιες οι συνέπειες της ως και της ΔΕΗ αλλά παραδόξως τόσο καιρό δεν υπήρξε καμ μία πρόταση είτε αντίδρασης είτε για κάτι άλλο
    Δεν νομίζω ότι το κάλιο αργά παρά ποτέ έχει εφαρμογή σήμερα γιατί άλλοι πλεον εχουν τον πρώτο λογο

  • Πω,πω κόσμος;;,,,, τρεία Εργατικά Κεντρα -Κοζάνης-Πτολεμαιδας -Φλώρινας- ΓΣΕΕ-Σωματεία-Συνταξιούχοι !!!!!! Τρείς και ο Κούκος στην κυριολεξία…….Αυτοί δυστυχώς είναι η ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΑΣ και αυτό γιατί τα περισσότερα Σωματεία είναι σφραγίδες και με τα Εργατικά Κέντρα ΑΝΗΠΑΡΚΤΑ……Παρά μόνο για την πάρτι τους…….

  • Από τις φωτογραφίες που είδα οι περισσότεροι συμμετέχοντες είναι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος βολεμένοι και οι περισσότεροι συνταξιούχοι. Έδωσαν 41% στη ΝΔ .Στις επόμενες εκλογές να δώσουν πάλι τα ίδια ποσοστά για να μας αποτελειώσει να πάμε όλοι μετανάστες .Τα παιδιά τους κάπου θα τα βολέψουν. Ας βάλει ο Θεός το χεράκι του.

  • Ήρθε η ώρα….. κάποτε κάποιοι με το πρόσχημα του πλητομενου έμπαιναν το ενα 8 μηνο μετα το άλλο σαν να ήταν μαγαζάκι τους η ΔΕΗ χωρίς να έχουν τα προσόντα ουτε στο ελάχιστο τωρα θα πρέπει να βγούνε στην αγορά εργασίας με ίσους όρους για όλους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.