Την ανάγκη η Δυτική Μακεδονία να διεκδικήσει οργανωμένα μεγάλες παραγωγικές επενδύσεις στον τομέα της φαρμακοβιομηχανίας & αμυντικής βιομηχανίας ανέδειξε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής, Αναστάσιος Φούντογλου, κατά την παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό West, φέρνοντας ως παράδειγμα την Τρίπολη όπου δημιουργείται το πρώτο ισχυρό φαρμακευτικό hub σε περιφερειακό επίπεδο, μία επένδυση που – σύμφωνα με τον ίδιο – αναμένεται να δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας και νέες αναπτυξιακές δυναμικές. «Στην Τρίπολη δημιουργείται το πρώτο σοβαρό φαρμακευτικό hub σε περιφερειακό επίπεδο, το οποίο θα δημιουργήσει δυναμικές που ούτε τις φανταζόμαστε καθώς και χιλιάδες θέσεις εργασίας», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο κ. Φούντογλου αποκάλυψε μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια συνάντησης του πρωθυπουργού με εκπροσώπους της φαρμακοβιομηχανίας τέθηκε ανοιχτά το ερώτημα αν ένα αντίστοιχο εγχείρημα θα μπορούσε να αναπτυχθεί και στη Δυτική Μακεδονία. Στο πλαίσιο αυτό, άσκησε αιχμές προς το πολιτικό προσωπικό της περιοχής, λέγοντας πως απαιτείται πιο επιθετική διεκδίκηση επενδύσεων και απευθείας επαφή με τη φαρμακοβιομηχανία. «Πού είναι το πολιτικό προσωπικό της περιοχής που θα αρπάξει αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά; Να πάει στην Αθήνα και να μιλήσει με τη φαρμακοβιομηχανία με επιχειρήματα, όραμα και θάρρος, διεκδικώντας την έλευση δύο παραγωγικών μονάδων στη Δυτική Μακεδονία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η φαρμακοβιομηχανία μπορεί να αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες του νέου παραγωγικού μοντέλου της Δυτικής Μακεδονίας στην μετά-λιγνίτη εποχή, τονίζοντας πως η περιοχή πρέπει να κινηθεί γρήγορα ώστε να μη χαθούν νέες επενδυτικές ευκαιρίες.
kozan.gr – Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα








































Τάσο αυτος που κανει την φαρμακευτική εκει στην Τρίπολη κατάγεται απο εκει
Αντίστοιχα και εδω η Άλφα ζύμες επεκτείνεται
Τι καθεσαι τωρα και σκαλίζεις ;;;
Αυτο με το αμυντικές επενδύσεις ειναι ατζέντα Κασαπίδη … χαχαχαχα
Παλι το πολιτικό προσωπικό του φταει
Η Τρίπολη ουτε 2 ώρες απο Αθήνα , νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι τι παίζει
Κύριε Φουντογλου λέτε: « α. «Πού είναι το πολιτικό προσωπικό της περιοχής που θα αρπάξει αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά; Να πάει στην Αθήνα και να μιλήσει με τη φαρμακοβιομηχανία με επιχειρήματα, όραμα και θάρρος, διεκδικώντας την έλευση δύο παραγωγικών μονάδων στη Δυτική Μακεδονία», ανέφερε χαρακτηριστικά.» Μόνο που το πολιτικό προσωπικό είστε ΕΣΕΙΣ ποια, 2,5;χρόνια αντιπεριφερειάρχης ΕΙΣΤΕ. Φτάνουν τα δάκρυα … σε πρώτο πρόσωπο να αναφέρεστε …. Να μιλάτε στο εαυτό σας γιατί δεν υλοποιεί τις προτάσεις σας
ΟΧΙ άλλο κάρβουνο. Εσείς ευθύνεστε που δεν έρχονται οι επενδύσεις …. Εσείς και μόνο ΕΣΕΙΣ.
Τάσο εσύ είσαι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ , 2,5 χρόνια είσαι αντιπεριφερειάρχης!
Να είστε σοβαρός κύριε Φούντογλου. Όταν λέτε φταίει το πολιτικό προσωπικό είναι πολιτικός στρουθοκαμηλισμός. Διατρανώνετε ότι είστε σοβαρός άνθρωπος αλλά λειτουργείτε λαϊκίστικα. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμα.
Το πολιτικό προσωπικό για τη συγκεκριμένη κίνηση είσαι εσύ Τάσο. Αγνοείς μόνος σου τον εαυτό σου στον πολιτικό χάρτη αλλά επιδιώκεις να σε επανατοποθετ-σουν οι πολίτες ρίχνοντας ευθύνες σε άλλους. Είναι σα να λέει ο πρωθυπουργός ότι για να το πετύχουμε το τάδε χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση. Ξεκαβαλα λίγο το καλάμι και μην κονταίνεις το ύψος των περιστάσεων.