Με τη συμμετοχή 6 xωρών θα διεξαχθεί φέτος το 4ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ, που διοργανώνει ο Δήμος Βοΐου. Πολυμελή συγκροτήματα από την Ελλάδα, την Ινδία, την Κόστα Ρίκα, την Ισπανία, τη Ρωσία και την Αλβανία, θα παρουσιάσουν έθιμα, μουσικές, χορούς και τραγούδια.
Ένα μοναδικό υπερθέαμα, ένα αντάμωμα λαών και πολιτισμών με παρελάσεις, παραστάσεις και εκδηλώσεις στη Σιάτιστα, στη Νεάπολη, στο Τσοτύλι, στη Γαλατινή, και στην Εράτυρα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο Βόιο τις μέρες αυτές.
Το Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ Βοΐου, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει με την τελετή έναρξης την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στο Τσοτύλι, στον προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.
Την Παρασκευή 3 Ιουλίου, η κεντρική εκδήλωση με τη συμμετοχή όλων των συγκροτημάτων στον αύλειο χώρο του Τραμπάντζειου Γυμνασίου – Λυκείου, στη Σιάτιστα.
Το Σάββατο 4 Ιουλίου τα ξένα συγκροτήματα μαζί με τα τοπικά χορευτικά θα δώσουν παραστάσεις στη Γαλατινή και στην Εράτυρα.
Την Κυριακή 5 Ιουλίου, στο ανοιχτό θέατρο της Νεάπολης η τελετή λήξης.
Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Οι 150 χορευτές, μουσικοί και τραγουδιστές των ξένων αποστολών θα ξεναγηθούν και θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα αξιοθέατα, ν´ ανταμώσουν και να γνωριστούν με τους κατοίκους του Βοΐου.






















































Η Ρωσία βομβαρδίζει καθημερινά για 5 χρόνο την Ουκρανία, γιατί καλέστηκε; Να μας δείξει τι;
Ναι ναι εχεις δικαιο η Ρωσία βομβαρδίζει….αι σιαπερα….μάθατε τωρα ολοι για ολα φταίει η Ρωσία τόσο πολυ σας πονάει ο Πουτιν…….
Αι σιαπερα εσύ και ο Πουτιν σου, που θέλετε να ρθειτε και στο Βοιο να χορέψετε, εγκληματίες.
του χρόνου θα φέρουν το Ισραήλ αφού δε θες τη Ρωσία και θα παρελάσουν με όπλα και φωτογραφίες μικρών παιδιών που έχουν σκοτώσει ,ερσι για να κάνουν το χατήρι σού
Η Ρωσία σας πείραξε…..
Αχ!
Οι Αλβανοί καταπατούν την περιουσία των Ελλήνων στη Β. Ήπειρο και εμείς τους προβάλουμε με το φεστιβάλ.
Κατάντια………..