Κουκουλόπουλος: «Οι δημοσκοπήσεις ήταν αναμενόμενες – Χρειάζεται ψυχραιμία»

1 Ιουνίου 2026
21:21
Με αφορμή δημοσκοπήσεις και δηλώσεις των τελευταίων ημερών:
1. Τα ευρήματα των ερευνών ήταν προεξοφλημένα και αναμενόμενα γι αυτό συστήνεται ψυχραιμία. Η πολιτική είναι αγώνας αντοχής και όχι εφήμερων εντυπώσεων.
2. Οι εκλογές θα κριθούν στα μεγάλα ζητήματα που βιώνουν οι πολίτες. Από το κόστος ζωής μέχρι το ιδιωτικό χρέος και από την περιφέρεια που παρακμάζει μέχρι την ενεργειακή δημοκρατία. Εδώ οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα.
3. Η συζήτηση για το παρελθόν δικαιώνει το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν προσφέρει στη χώρα. Αυτό δε σημαίνει ότι αφήνουμε αναπάντητες αμετροεπείς και αλαζονικές τοποθετήσεις όταν αναφέρονται στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ διαχρονικά.
4. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που εγγυάται ριζικές αλλαγές με αρχη, μέση και τέλος και ταυτόχρονα πολιτική σταθερότητα.
5. Κανένα σοβαρό κόμμα δεν είναι παράκλητος άλλου κόμματος παρα μόνο του λαού και της πατρίδας. Πόσο μάλλον το ΠΑΣΟΚ…

3 σχόλια

  • ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ….ΠΑΛΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ.

    • Τι ήθελες να πει?? Ελπίδα πρέπει να δίνουν τα στελέχη μας και αυτό πράττει.
      Θα σου άρεσε να πυροβολεί και αυτός το ΠΑΣΟΚ όπως κάνουν τα φυντάνια που μας ντροπιάζουν στα πάνελ με τις αρλούμπες τους???
      Καλά κάνει ο Κουκουλόπουλος και κρατάει την ελπίδα ότι υπάρχει ακόμα ζωντανό ΠΑΣΟΚ.
      Αυτό είναι το χρέος όλων μας στο ΠΑΣΟΚ μέχρι τις κάλπες κι ας ξέρουμε στην πραγματικότητα ότι χωρίς αρχηγό με την κλίκα που καταστρέφει το κόμμα πάμε βουρ για μονοψήφιο.

  • Κάθε κόμμα χωρίς αρχηγό πάει φούντο. Ο Ανδρουλάκης και η κλίκα αυλικών του έπρεπε να έχουν ξεκουμπηστεί αν νοιάζονταν το κόμμα και όχι τις καρεκλίτσες τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης:
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.