Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 3/6, γύρω στις 4:00 π.μ., σε χωριό/α της περιοχής του Ελλησπόντου στον Δήμο Κοζάνης. Στην επιχείρηση συμμετείχαν στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, του λεγόμενου «ελληνικού FBI», ενώ φέρεται να πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις ατόμων που μεταφέρθηκαν άμεσα στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται η υπόθεση να σχετίζεται με τις πρόσφατες πανελλαδικές έρευνες για παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, στο πλαίσιο των οποίων η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα σε δεκάδες συλλήψεις σε διάφορες περιοχές της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα πανελλαδικών μέσων ενημέρωσης, οι έρευνες του «ελληνικού FBI» για παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ επεκτείνονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, με τις αρχές να εξετάζουν υποθέσεις που αφορούν παράνομη λήψη κοινοτικών ενισχύσεων και εικονικές δηλώσεις.





















































ΠΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΡΕΑ ΦΑΓΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ…..ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑ ΙΔΙΑ…..
ΧΩΡΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ…
ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ….ΚΑΙ ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ…ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ…..ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ…..ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ…..ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ….ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ….
Έκανες και εσύ έρευνα και ξέρεις τόσα πολλά?
Detective είσαι….σε παραδέχομαι.
Καλά κάνουν να φάνε μέχρι σκασμού !Αν μπορείς φάε και εσύ
Οι καταγγελίες του Ροδόνερου το 2021 για τις οποίες καυχιόταν ολημερίς. Έπιασαν τόπο.