Σύλλογος «Μακρυγιάννης»: Πρόσκληση σε παρουσίαση βιβλίου του Στέλιου Παπαθεμελή την Δευτέρα 13/11 στο Λαογραφικό μουσείο Κοζάνης

9 Νοεμβρίου 2017
21:37

Ο σύλλογος «Μακρυγιάννης» σας καλεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στέλιου Παπαθεμελή, που έχει τίτλο «Κάντε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά». Πρόκειται για σειρά άρθρων στον ελληνικό τύπο, στα οποία ο συντάκτης αναλύει εθνικά, πολιτικά και πνευματικά θέματα επικαιρότητας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την προσεχή Δευτέρα, 13η τρέχοντος μηνός, και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λαογραφικού μουσείου της πόλεώς μας. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

Απόστολος Παπαδημητρίου, μηχανικός – συγγραφέας

Γεώργιος Τσιτσεκίδης, μηχανικός

Κωνσταντίνος Δαβάνης, κοινωνιολόγος – δημοσιογράφος

Στην εκδήλωση θα ομιλήσει και ο συγγραφέας.

ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ

Τηλεοπτικοί σταθμοί: Flash, Top, West

Έντυπες Εφημερίδες: Διαφάνεια, Θάρρος, Πρωινός Λόγος, Πτολεμαίος, Χρόνος

Ηλεκτρονικές εφημερίδες: Γιαπράκι, Κοζάν, Κοζανάρα, Κοζάνη

4 σχόλια

  • ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ 13 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΣΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ. ΑΞΙΖΕΙ Ο κ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΤΟΙΑΥΤΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ? ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ (ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ) ΕΡΓΟ,ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ 50 ΑΤΟΜΩΝ? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

  • Συγγνωμη, πού εχετε τα γραφεια σας εσεις ο Συλλογος Μακρυγιαννης Κοζανης;;Πόσοι είστε; Καθε ποτε γινονται αρχαιρεσιες;; Ποιοι χρηματισαν προεδροι;; Ποιες ειναι οι δρασεις σας;; Γιατι δεν ειδα ποτε κατι απ΄αυτά παρα μονο στα αρθρα του κ.Π/Δημητριου τη λεξη “Μακρυγιαννης” σε παρενθεση,παντα ως απαραιτητο παρελκομενο. Μπορειτε να μας απαντησετε; Ο ιδιος εστω να βγει να μας απαντησει για το συλλογο αυτόν. Γιατι στο ιντερνετ,οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα κατι επ΄αυτων που ρωτω. Να δω εστω σε ποιο κτηριο εδραζεται ο Συλλογος σας . Ή στην Ελλαδα ισχυει το εισαι ο, τι δηλωσεις??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.