Με θέμα την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, συνάντηση, την Παρασκευή 10/11, των ιδιοκτητών καφετεριών με το δήμαρχο Κοζάνης

9 Νοεμβρίου 2017
21:03

Ο ΣYΛΛΟΓΟΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ “ΕΡΜΗΣ” ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑYΡΙΟ ΣΤΙΣ 11.30 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕIΟ ΓΙΑ ΣΥΖHΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔHΜΟ ,ΜΕ ΘEΜΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓH ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

12 σχόλια

  • Αν δεν εφαρμόσετε τον νόμο θα κάθεστε σαν την άδικη κατάρα στα μαγαζιά μόνοι σας και θα μας περιμένετε πως και πως να μπούμε μέσα για καφέ και ποτό.

  • Εκκκληση στους ιδιοκτητες των καφετεριων να εφαρμοσουν πληρως την απαγορευση του καπνίσματος. Να είστε σιγουροι πως εμεις οι πελατες σας θα σας στηριξουμε κ θα καταγγειλουμε οποιονδηποτε επιτρεψει το καπνισμα στο μαγαζι του.

  • Δήμαρχε δώσ τους περίοδο χάριτος 1μηνακι αλλά σε όλη τη διάρκεια του μήνα αυτου να μοιράζουν φυλλάδια ενημέρωσης,καλής συμπεριφοράς και σεβασμού στους θαμώνες τους ώστε κάτι καλό να βγει επιτέλους προς όφελος της κοινωνίας και της Υγείας μας!!! Εάν μετά και απ αυτό δεν συνετιστουμε Όλοι μας..ξεκινα τα πρόστιμα!!!!

  • Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων καφέ-εστίασης φοβούνται μη χάσουν την πελατεία. Οι ιδιοκτήτες στο εξωτερικό γιατί δεν έχουν τέτοιες φοβίες??

  • Επιτέλους να μπορέσουμε ναπουμε στα καφέ και τα μπαρ χωρίς να μας επιβάλουν το κάπνισμα!!!!!!! Μπράβο Δήμαρχε!!!!!

  • Επιτελους σε αυτη τη χωρα να εχουμε και καποια δικαιωματα,οχι μονο υποχρεωσεις.Οι νομοι στο πλαισιο των υποχρεωσεων των πολιτων εφαρμοζονται (εμφια κτλ.)Τι γινεται με τα δικαιωματα;Δεν θελω ουτε επιτρεπω σε κανενα να μου στελνει τον καπνο του στα μουτρα μου.Αν θελει να καπνισει να παει στο σπιτι του.Αλλα και εκει πρεπει να σεβαστει τα παιδια του αν εχει.Δημαρχε εφαρμοσε τον νομο!

  • Να χωριστούν σε μαγαζιά που επιτρέπουν το κάπνισμα και σε άλλα που το απαγορεύουν. Ετσι οι μεν δεν θα ενοχλούνται από τους δε.

  • η νοοτροπια του μικρονου νεοελληνα…ειτε νομιζει οτι ειναι “επιχειρηματιας” ειτε πελατης…

    Βεβαια κ η γελοιοτητα των δημοτικων αρχων δεν παει παραπισω αφου δεν επεβαλαν τον νομο…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.